Φ LluVia Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 seni meleğe çeviriyorum ozaman .. teşekkür ederim ciddimisin banane ya sen de uyuma o zaman rüya gormessin yapılırmı bana da bu ya ben her halikarda donerim wampire benim büyülerim iyi tutar, istesen de dönemezsin vampire hah haha hah hem de seni 2 kanadı da kırık vampire çeviricem ki hep baş aşağı asılı kalasın Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 ciddimisin banane ya sen de uyuma o zaman rüya gormessin dün o resimlere baktım..kabuslarla boğuştum durdum.... senin zevklerin bana hiç uymadı be.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 erkeğe çevireyimde..bi günün bile olmasın anla halimizi..... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 allah korusun............ çevirçek başka bişey bulamadınmı... Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 allah korusun............ çevirçek başka bişey bulamadınmı... ben tekrar kıza çevirdim seni arkadaşım Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 mersi canım......... ben erbayı bişiye çevircem ama ayrımcılık olur........anlarsın ya.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 dün o resimlere baktım..kabuslarla boğuştum durdum.... senin zevklerin bana hiç uymadı be.. kısım ben işte boleyim şeytansssssssssssssssssssssssssss dostumdur diyemem ama ona benzeyen şeyleri yadırgamıyom Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 kısım ben işte boleyim şeytansssssssssssssssssssssssssss dostumdur diyemem ama ona benzeyen şeyleri yadırgamıyom dua et seni yadırgamıyorum Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 ben almıyım........ Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 mersi canım.........ben erbayı bişiye çevircem ama ayrımcılık olur........anlarsın ya.. öle anlarsın ya falan deme neye çevirceksen çevir... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 arı ol sen erbay istediğini sok şişir her yerini Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 dua et seni yadırgamıyorum saol bari ben almıyım........ ne almıcan pee vermem zaten sana onlardan sen korkarsın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 vay sağolasın bea... bende seni kartal yapiim de tam uyumlu ol bjk ile.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 sende saol erbay fiziken olmasada ruhum öyle Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 arı ol sen erbay istediğini sok şişir her yerini hehe heh saol bari rica ederim Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 asıl ben müteşekkir oldum Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 cadıya çevirirdim...hayalistte dahada uyardı Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 asıl ben müteşekkir oldum yok ben Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 aaa o şeref bana ait :P Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 uykucuya çevirirdim.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 bak işte onu yapamazsın bu konuda efsunluyumdur veterinere çevirirdim.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 bugünlerde canı sıkkın gibi geldi onu bişeye çevirmezdim ama onu mutlu edecek neyse onun için bulurdum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 ben de anneme pabuç dillim için yardım ederdim... bi de özlediğimde yanıma uçsun diye bi sihir yapardım.... melek kanatları yetiyor gerçi... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.