Misafir manidar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 böyle bir şey daha hoş olurdu sedaya ama dimi http://www.komikim.com/e-kart/card/komik//durdaneteyze.jpg Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 böyle bir şey daha hoş olurdu sedaya ama dimi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 böyle bir şey daha hoş olurdu sedaya ama dimihttp://www.komikim.com/e-kart/card/komik//durdaneteyze.jpg sağol ya ben okadar güzel miyim Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 hadi ya bana korkunç gelemişti bunun ötesini düşünemiyorum bile ... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 böyle bir şey daha hoş olurdu sedaya ama dimi süper yaaaaa; yakışır sedoşaaa......... kız sedoş diş macununun markası neeee...... ben rinso kullanıyorum yinede bu kadar beyaz olmuyoo Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 süper yaaaaa; yakışır sedoşaaa......... kız sedoş diş macununun markası neeee...... ben rinso kullanıyorum yinede bu kadar beyaz olmuyoo işte gullun son sözlerii Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 gull seni de bu sevimli ördeğe çevircem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ee bız çevrıldık canım gulum garıban kalmasın.zetn yemekten böle olabılır Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 yooh sedoş sağ ol; ama ben ördek olmaya karar verdim.... yalnız manidar şuu patilerini çek başımdan yaaa; tırnakların batıyorrrrrrr Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 amaniiin canımı acı mısın benim minik ördeğimin tamam hemen çekiyorum seda dünkü resmin de çok komik oldu biliyor musun tam yerine yakıştırmışssın helal olsun diyeyim bari ... Alıntı
Φ güçlü Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 gull u ben kurbaga ya çevirirdim. prens i gelip onu öpsün diye amaaaaa Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ammaa nee??? (bak prens yakışıklı olazsa canına okurum ona göre ) güçlü ben seni trafik polisine çevirdim (içimden öyle geldii) Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 daha yeni ceza yedim trafik polisi demeyin ne olur gull seni sevimli bir civcive çevirmeye kara verdim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 gull u ben kurbaga ya çevirirdim.prens i gelip onu öpsün diye amaaaaa yok ya önceden de kurbağa oldu,kıronun biri gelip öptü gull kertenkeleye dönüştü Alıntı
Φ güçlü Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 mainidar ı da prens e çevirirdim Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 amman güçlüü; sana yakışıklı bir prens olsun dedim ; manidar demedim........ Alıntı
Φ güçlü Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 bu işler siparişle olmaz gull.bahtına ne çıkarsa artık. biraz mütevazi ol.biraz kaderci ol.biraz başa gelen çekilir de. seni bu seferde prensese çeviriyorum.prens mrens yok sana. sedelina yı da erkek e çeviriyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 bu işler siparişle olmaz gull.bahtına ne çıkarsa artık.biraz mütevazi ol.biraz kaderci ol.biraz başa gelen çekilir de. seni bu seferde prensese çeviriyorum.prens mrens yok sana. sedelina yı da erkek e çeviriyorum senı de dann keke çevırıyorum Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 gull demek beni prense çevirmiyorsun öyle mi küstüm ben sana hadi yanaş da barışak güçlü güçlüsün daha neye çevirelim ki seni dimi Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ayy ben hepiniz güneşe çeviriyorum..... güneş doğmadı bugün buraya; hava soğuk yaa Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 güneşin olup da doğacağım inan gelip de seni ısıtacağım şikayet mi ettin bak kırıldım işte güneşin olup doğdum... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 ayyy teşekkür ederim.... zaten güneş olmuşsun ben seni daha neye çevireyim..... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 teşekkürün benim gönlümde güzelliğin geldi bak zikrime şimdi sen çeviretim ben hadi iki kilo fıstıklı baklavaya Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 seni felsefe taşına çevirdim Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 hııhıı.... bende seni yumote; neye çevirsem bilmemkii...... buldum buldum sözlük ol sen; yarın ingilizce finalim var yaaa; bana yardım edersin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.