Misafir Sands Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 pulp fiction da john travoltayla dans etme serefine ermiş uma thurman ol Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 sende john trovoltanın ilk filmi olan Grease ol Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 ne dans etti o filmde ama ee danstan acmısken mevzuyu micheal jackson olmadan moonwalker yapmadan göndermem seni ol bakalım hemencecik bize bir micheal Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 o zman sende onun klibindeki zombilerden biri ol Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 trealler mı ee yüzyılın klibi oldu kimin sayesinde MTV 95 ödül töreni dangerous ol tabi sen simdi bu ne dedi diyon ama ara bul ne dediğimi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 hayır bu ne dedi demiyom her zaman yaptığını yaptı diyom Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 ama gercekler bunlar neticede hayatımızda karsımıza cıkacak sorunlar bunlar ,yoksa cıkmayabilir mi amanın bow let gow Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 evet hayatıma michael jacson girerse çok büyük bir problem olur sands haklısın gazeteler,magazin,flaş falan uğraşamam ben bence sen cellula fusiformis ol ne diye sorma araştır :lol: ya da belki biliyosundur Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 beynin iç bölümlerinde [alt ego da denir] yer alan ve normalde kontrol altında bulunan düşüncelerin kontrol dışına çıkarak üst beyine [dış ego] ulaşması ve buna bağlı olarak dengesizce hareketler yapılması, hayaller görülmesi, algılama sorunları yaşanması durumuna düşmüş biri ol bu arada kim bu cellula telefonu var mı arıyım soruyum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 telefona gerek yok sende olan bişey zaten vücudundaki hücrelerin şeklinden biri sende beyin dalgası ol Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 sinapslarının hızı artsında ama sen olacaksanda endoplazmik retukulum ol ama sakın kimsenin kulu kölesi olma oku oku büyük adam ol. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 bende kendımı hiçbişeyi kafasına takmayan laylaylom birine çevırıyorum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 sende dna trnskiripsiyonunda kullanılan enzımlerden ol Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 protein bakımından zengin karbonhidrat bakımından fakir bir böcük ol Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 bende kendımı hiçbişeyi kafasına takmayan laylaylom birine çevırıyorum herşeyi kafasına takan pesimist ve ayrıcana pamuk cüceler ve yedi prenses filminde aman ormancı canım ormancıyı oynayan kişi ol Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 protein bakımından zengin karbonhidrat bakımından fakir bir böcük ol karbonhidrat bakımından fakir olmak zor olur sands sende bilirsinki glikoz yapı taşıdır canlıların böcek insan fark etmez Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 olmucak diye bişi yoktur neticede bilimin kuruyup kaldıgı seyler bunlar bana bunlarla gelmeyin kardesim okuyun okuyun ödev veriyorum kendi mutfagınızda 13 tane tepkime yapın bu tepkimelerin sonucunda annenizden yediginiz dayagı kaydedip getirin. büyücü olunca bunlar yayınlatıcam Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 kendımı alice harıkalar dıyarındaki konuşan bı mantara çevırıyorum heryer yemyeşil rengarenk ve çok güzell (kendı kendıne terapi ) Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 özellikle buzdolabı mikrodalga fırın gibi elektronik esyaların kutusundan cıkan ve patlatması büyük zevk veren adını koyamadıgım ama resimde anlatmaya calıstıgım seye ceviricem Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 olmucak diye bişi yoktur neticede bilimin kuruyup kaldıgı seyler bunlar bana bunlarla gelmeyin kardesim okuyun okuyun ödev veriyorum kendi mutfagınızda 13 tane tepkime yapın bu tepkimelerin sonucunda annenizden yediginiz dayagı kaydedip getirin. büyücü olunca bunlar yayınlatıcam okumadığımı nerden biliyosun ben zaten sana olmaz demedım Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 bende okumuyon demedim oku dedim zaten ehu ehu oku ''ikra bismirabbike ellezi halak'' hadi bakim görüm seni olmayacak duaya amin denmez olmuyacak dua diye bişi olmaz o zaman herseye amin denir. Amin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 yorumsuz bu saatten sonra anca bu kadar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.