Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl bence benim çocukluğumda olsaydın kleo seni bayırdan aşağı salar yuvarlanırken seni seyretme keyfine erdirirdim ben zeynep' i
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl ..ben hep erkek çocuklarını döverdim...orasını bilemem...belki seni yuvarlanırken seyrederdi.... ben çoçukken seni görsem kulaklarını iyice bi çekerdim..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl benim çoçukluk fotom internette var aslında....ve çok çirozum..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl ii peki ama büyüyünce yüzüne bakmam haberin olsun fareli köyüm süper marketçisi ol sen
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl olmaz ben fareli köyde oturamam ama vazgeçtim sen çığırtkan ol kırkpınar güreşlerinde
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl ama dengim yok ki belki kleo olabilir kleo...kırkpınar... büyücü olup ikinizide yok edicem......
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl hımm....şeyyy...hani derler ya ayna ayna söyle bana benden güzeli var mı bu dünyada diye...aynaya baksın böyle desin aynada ona yok bu dünyada en güzel sizsiniz efendim desin...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.