Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 geldi canım benim ya... sağol kıss... yok yok olur mu hiç...yolcuları atmayalım kalsın onlar...sonra bu delülükleri kim izlicek...ilham alamayız... koltuklarına japonn sürelim... ömürleri uçakta geçsin...biz de delülük yapalım...acepa kaç gün dayanır kalpleri... bak kıs.... delü ettin beni...canım benim... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 boş ver bazen delüü olmak iyi bişeydir daimi olmasında Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 hımm..yok yok ben kendimi kötü edicek bi kırgınlık bulurum..daha doğrusu onlar beni bulur.... şincilik delülüğün tadını çıkarmak gerek... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Ördeği çok mu seviosun Kaz.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Hadi ordan be Piyano Dedem çalsın seni Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 birşeye çevirmeme gerek yok o zaten melek Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 buz kalıbına şöyle şekillisinden (bu sırıtmaya hastayım) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 frozeni de nesli tükenmekte olan panda' ya Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2007 fareli köyün kavalcısına Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.