Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2009 maydonoza Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Çizgi roman kahramanına Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 bal kabağına Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 bir yudum rakıya Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 aaa bir yudumluk mu ömrüm var 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 boş rakı şişesine çevirirdim 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 çinekopa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 ayvalık'ta bir tekneye 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 çay kaşığına Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 en sevdiği kişinin yüzünde asılı kalan bir tebessüme.. bak bu iyiliğimi unutma 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 en sevdiği kişinin yüzünde asılı kalan bir tebessüme.. bak bu iyiliğimi unutma aman allahım lafa da bak sen çok tşkler =) bende seni dünyanın en ama en mutlu insanına çevirdim ben kaçtım hoşçakal =) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 aman allahım lafa da bak sen çok tşkler =) bende seni dünyanın en ama en mutlu insanına çevirdim ben kaçtım hoşçakal =) teşekkürler jön.. buna çok ihtiyacım var inan.. sana şimdiden sıhhatler olsun.. görüşmek üzere.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 tşkler ama ben kestirmedim saçımı kapalıydı cenazesi varmış =) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 salyangoza 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 çileğe Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Aries Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 peri padişahının kızına Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 çikolataya 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Leonardo Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 prensese Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2009 karafatmaya 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Pastaya... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2009 nutellaya Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Leonardo Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 külkedisine Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2009 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.