Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

büyücü olsan üstekini neye cevırırdın :)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ne dans etti o filmde ama ee danstan acmısken mevzuyu micheal jackson olmadan moonwalker yapmadan göndermem seni

ol bakalım hemencecik bize bir micheal

Gönderi tarihi:

trealler mı ee yüzyılın klibi oldu kimin sayesinde MTV 95 ödül töreni dangerous ol :D

tabi sen simdi bu ne dedi diyon ama ara bul ne dediğimi :D

Gönderi tarihi:

ama gercekler bunlar neticede hayatımızda karsımıza cıkacak sorunlar bunlar ,yoksa cıkmayabilir mi :o amanın bow let gow

Gönderi tarihi:

evet hayatıma michael jacson girerse çok büyük bir problem olur sands haklısın :lol:

gazeteler,magazin,flaş falan uğraşamam ben :lol:

bence sen cellula fusiformis ol ne diye sorma araştır :lol: :lol: ya da belki biliyosundur :D

Gönderi tarihi:

beynin iç bölümlerinde [alt ego da denir] yer alan ve normalde kontrol altında bulunan düşüncelerin kontrol dışına çıkarak üst beyine [dış ego] ulaşması ve buna bağlı olarak dengesizce hareketler yapılması, hayaller görülmesi, algılama sorunları yaşanması durumuna düşmüş biri ol :D

bu arada kim bu cellula telefonu var mı arıyım soruyum

Gönderi tarihi:

sinapslarının hızı artsında ama sen olacaksanda endoplazmik retukulum ol ama sakın kimsenin kulu kölesi olma oku oku büyük adam ol.

Gönderi tarihi:
bende kendımı hiçbişeyi kafasına takmayan laylaylom birine çevırıyorum :online2long:

herşeyi kafasına takan pesimist ve ayrıcana pamuk cüceler ve yedi prenses filminde aman ormancı canım ormancıyı oynayan kişi ol

Gönderi tarihi:
protein bakımından zengin karbonhidrat bakımından fakir bir böcük ol

karbonhidrat bakımından fakir olmak zor olur sands sende bilirsinki glikoz yapı taşıdır canlıların böcek insan fark etmez -_-

Gönderi tarihi:

olmucak diye bişi yoktur neticede bilimin kuruyup kaldıgı seyler bunlar bana bunlarla gelmeyin kardesim okuyun okuyun

ödev veriyorum kendi mutfagınızda 13 tane tepkime yapın bu tepkimelerin sonucunda annenizden yediginiz dayagı kaydedip getirin.

büyücü olunca bunlar yayınlatıcam

Gönderi tarihi:

kendımı alice harıkalar dıyarındaki konuşan bı mantara çevırıyorum heryer yemyeşil rengarenk ve çok güzell :D (kendı kendıne terapi )

Gönderi tarihi:

özellikle buzdolabı mikrodalga fırın gibi elektronik esyaların kutusundan cıkan ve patlatması büyük zevk veren adını koyamadıgım ama resimde anlatmaya calıstıgım seye ceviricem

baloncuk.jpg

Gönderi tarihi:
olmucak diye bişi yoktur neticede bilimin kuruyup kaldıgı seyler bunlar bana bunlarla gelmeyin kardesim okuyun okuyun

ödev veriyorum kendi mutfagınızda 13 tane tepkime yapın bu tepkimelerin sonucunda annenizden yediginiz dayagı kaydedip getirin.

büyücü olunca bunlar yayınlatıcam

okumadığımı nerden biliyosun :angry: ben zaten sana olmaz demedım -_-

Gönderi tarihi:

bende okumuyon demedim oku dedim zaten ehu ehu oku ''ikra bismirabbike ellezi halak'' hadi bakim görüm seni

olmayacak duaya amin denmez olmuyacak dua diye bişi olmaz o zaman herseye amin denir. Amin

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.