Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl çekirdeksiz çignenmiş karpusa çewirirdim sonrada afietle yerdim canım çok çektide olsada yesek
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl natalia'ya söliimde yapsın bu akşam bize serin serin yiyelim...
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl sölede yielliiim taurus abimi hiç bişiye çewirmestim o böle kalsın
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl 1 paket selpağa zaten grıp olmuşum lazım olur geçmiş olsun böreke çevirirdim adını duyunca börek geliyo aklıma börekim benim kaçma kız yicem seni
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl geçmiş olsun böreke çevirirdim adını duyunca börek geliyo aklıma börekim benim kaçma kız yicem seni yaa bende seni çikolataya çevıreyım canım çektı
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Uzuuun bir tatile çevireyim,mesaiden başını kaldıramadın yahu
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl wallahi tauruscum doğru dersin hau dağdaki orumcek senmisin çevir beni tatile yapayım doyasıya paraşütümü bende seni çevireyim tarzana düşersemde tutarsun benü
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 19 yıl Tamam Taur-zan olayım ama Ceyn'im başkasını tuttuğu mu görürse kızar..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.