Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Kuzuya çevirirdim. Sonra da kuzu çevirme yapardım Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 gerek var mı çevirmesek olmaz mı? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Olur ya memnunum ben halimden Ben seni civcive cevirsem Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 sevdıgıne kavusmus bır ınsana Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 O kadar geyik yapan insana rağmen senin gibi (sanırım) duygu yüklü bir insanı sevgiyle dolup taşan bir kalbe çevirirdim herhalde Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 düşlerinle yaşamaya................ herkez düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 avatarındaki periye Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 valla sedelina seni tanımıyorum.......kurbağaya çeviresim geldi..belkim bi prens öperde şansın döner gı.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Tabloya çevireyim baree.. Gelen geçen baksın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 kurbağaya çevirdin tamamda,bendeki şansla prens felan öpmez valla...sonra ömur boyu kurbağa kalıverırım Alıntı
Φ alfa+beta Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 bu topiği okuyunca aklıma bi fıkra geldi.. 10 tane zenci varmış..bunları bizim aladdinin lambasındaki cin toplmış..demişki ne isteğiniz varsa söyleyin.. 1 zenciye sormuş..beyaz olmak istiyorum demiş.. yapmış onu..o sıra 10. sıradaki zenci gülmeye başlamış.. sonra ikinciye sormuş o da beyaz olmak istemiş.. ve hepsi aynı isteği istiyormuş..beyaz oluyormuş.. ama bizim 10. sıradaki zenciyi her seferinde kahkahalar tutuyomuş..hatta gülmekten yerlere düşüyormuş.. neyse sıra bizi 10. ya gelmiş.. sen niye gülüyon demiş alaattinin lambasındaki cin..bu hala gülüyor..ama neyse zorla da olsa söyleyivermiş sölemek istediğini..bunların hepsini tekrar zenci yap demiş.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 1 hafta oldu ve ben hala elma şekeri bulamadımmm çikolataya Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 yuuuhhhk sana nasıl bulamadın sen nerde yaşıyosun kızzz elma ya çevirirdim. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Ya yok girmediğimis pastane kalmadı Hatta arkadaşım bile sormus yok Pamuk şekere Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 yıldıza çevirirdim tüm evreni görsün diye Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 ilginç ben sana gönderiyim buralarda bol bol pazarda bile satılıyo yaşlı bi amca satıyo valla geçen utaandımda alamadım çevirmiyom seni öyle kal....natalie sedelina sende güneş ol emi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.