Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 16 yıl kelebek mı kelebegın omru az olur ama yoksam sen benı öldurmak mı ısıtıyon bosuna ugrasmayasın ben burdan bı yere gıtmem allah korusun öyle bır nıyetım yok zararsız ve sevımlıdırler o acıdan
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 16 yıl bencede yanına birde kırmızı isterim ama ben seni en sevdiğim şarkıya çeviricem
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 16 yıl Ben sizi buna çevirdim. Hem pokemon, hem patates. Referans: YeniŞafak. oy oy oyyyyy
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2008 16 yıl çok ayıp oldu olacak sende yer fıstığı ol bari Peki. Biz birer yerfıstığıyız sevdiceğimlen, şeklen bööle. Sizi de kırmızı orkide şeyettik, Barışmışızdır herhal.
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 16 yıl Taypasevere :lol: dıkıs nakıs ıplıgıne ikinizide taypesevere dönüştürem mi
Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2009 16 yıl ikinizide taypesevere dönüştürem mi En sağlam aşklar kavgadan doğarmış derler... Hadi hayırlısı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.