Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl Ciguli'ye çevirdim Binnaaaaazzz yerinde tesbit....... yardmcı olayım bari
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl sen ben o zaman Keanu Reeves e çevireyim....tatili beraber geçiririz zeynep
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl sen ben o zaman Keanu Reeves e çevireyim....tatili beraber geçiririz zeynep benden yakışıklı bir Keanu Reeves olmaz canım başka bişey olayım ben
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl ben onu istiyorum ama......büyücü benim sen keanu olacaksın o kadar
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl zeynep sen beni çatlatmak mı istiyon..... sende o zaman bana komsu ol
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl Keanu Reeves in kız arkadaşı ol o zamn amin tiz zamanda işallah.. sen sen ol zeynep eminim böylede güzelsin.......
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl amin tiz zamanda işallah.. sen sen ol zeynep eminim böylede güzelsin....... çok yerinde bi tespit kleo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.