Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl aynı kurbağanın kulağına sen de o kurbağa ol bari kıss bak kulağın oldum duymakta zorlanıyorsan söle biraz açayım sesi
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl kıs kurbağada kulak olur mu,bak yakışmadı bile kocaman durdu,sen en iyisi benim yemeğim ol,solucan mesela
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl olur olurrr solucanlık yakışmaz bana hem mide fesatı geçirtirim ben sen beni daha güzel bişi yap hadi güveniyorum sana
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl solucandan daha güzel bişi..daha güzel bişi..buldum ! hamam böcüğü daha biçimli ve karizmatik ama demi
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl Bezden yelken yapmak diye film de mi var... sivrisinek yapıyorum seni... Şu meletlerle konuşta ısırmasınlar beni...
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl Cerenimo'yu Kelebek yapıyorum... Kozasında henüz; tırtıl... Hiç görünmüyor. Görününce kelebek olucak...
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl ovvv tam buldun sivrisinek olacak adamı hepsini kovarım tek başıma ısırırım kesmez beni öle bi kaç damla kan..... bende seni uykusu derin birine çevireyimde işimiz rahat olsun....
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl Cerenimo'yu Kelebek yapıyorum...Kozasında henüz; tırtıl... Hiç görünmüyor. Görününce kelebek olucak... Daha çok yaşamak istiyorum ama ben... Tengeriin seni,Nuri Alço gazozuna çeviriyorum ki biraz zevki sefadan anlayasın.... ovvv tam buldun sivrisinek olacak adamı hepsini kovarım tek başıma ısırırım kesmez beni öle bi kaç damla kan..... bende seni uykusu derin birine çevireyimde işimiz rahat olsun.... Erbay seni de Renault'a çeviriyorum ki,Kleo'yu geçebilesin...(Anladın sen onu)
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl Daha çok yaşamak istiyorum ama ben... Tengeriin seni,Nuri Alço gazozuna çeviriyorum ki biraz zevki sefadan anlayasın.... Nuri Babanın kendisine çevir beni... Bende seni Acıların çocuğu Emrah'a çeviriyorum...
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl bende seni kuzu çevirmeye çeviriyim bari.. E sende pervane ol o zaman...
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 18 yıl sen bence arkadaşım bey' nen kuş kadar hafif ol sen ve fazla düşünme
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.