Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 18 yıl piskopata belki o zaman istediğin şeyleri yapardın da rahat ederdin
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 18 yıl anladım sende keten prenses ol sende koşan kaplumbağa ben zaten yokum malum gizliyim ya bende gislenem hemen
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 18 yıl Sankim ben görmeyecem sisi , Deve kuşu gibim kafanısı gömün sis aaaaa kankim nütfen o kuş çok kıymetli bir kuştur bilirsin herkese nasip olmas bu sıfat anladın sen onu doluya çevireyim de şunların üstüne yağsın kıss ökkeş kankim baksana çoğul kullanmış sende varsın o ''şunlar''ın içinde mematiye güllüye
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 18 yıl Düşman mısın sen bana be Polat'ın sefgilisine çevirsene ( Egsoya ) Kankim dilini koparırım senin haberin olsun Deve kuşuymuş
Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 18 yıl Kankim dilini koparırım senin haberin olsun Deve kuşuymuş aman sankim bugüne kadar hiç koparmadın hikayelerinde kibarıyeye senide kibariyenin annesine
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.