Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl o carettanın yumurtalarını ve bi nevi ihtiyacını gidereceği o sahildeki kuma çeviriyom..
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl dalgaya çeviyorum, caretta carettaların ihtiyaçlarını temizlesin diye
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl karabataklar tuzlu su mu içiyor ki bacım bir fok balığına yakalanan penguene çeviriyom, fokta pengueni havada çeviriyooo
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl o havada fok tarafından çevrilen penguenin annesine çeviriyom seni
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl en güzel şiirin, en güzel mısrasına çeviriyom mineximi, ben okuyacağım en duygulu şekilde
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl en güzel şiirin, en güzel mısrasına çeviriyom mineximi, ben okuyacağım en duygulu şekilde ALLAH'ımm ne büyükkk bir saadett senide çivi yapıyom o zmann senii duvarr... sardunyamlaa bütünleşirsiniss artkk
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl mikrodalgaya çeviriyom içinede tavuk ciğeri koyuyom,( hiç denedinmi)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.