Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl o da güzel ama sanki bu daha vahşice yok yok benin gonderdigim kesin daha korkunc soyle içimi bi korku sardı ki anlatamam, seninki ********* ne oyle agzından salyaları akmış, yuz felcimi olmuş ne anlamadım ki, hem benimki usturuplu, agzından salyaları varken acmıyo agzını, dişleri de tertemiz sabah fırcalamış gibi baksana biii..
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl <_< tmm seninki daha iyi ama wampir dediğin pis olur bakımlı değil yaaaaaaaaaa pis ve vahşet içinde olur kim bilir seninki en son ne zaman birini ısırmıştır benimki yeni icraatten çıkmışa benzio
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl baba sen ne yaptın yaaa.... seni ayrana çeviriyimde yanında içiyim bari... obez olcen çevirmek imkansız olacak
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl neye çevirirdim acaba böle bi üyeyii Sanırııım siyah kanatlı bi meleğe
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl pişt üstteki bende seni deniz kısına çevirirdim ayy ne güzel olurdu, ama köpek paluklaruna yem olabilerdüm. Ben de seni yapışık ikise çevirirdim, hane yalnızlığı sevmiyon ya uyurken pile yalnıs kalmamış olurdum Yok tamam vazcaydım, en üyüsü senü dünyanun en ünlü gütarüstüne çevürmek olurdu, bu seferde yalnız kalmak için uraşırdın ama...
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl salla ya yalnızlığı falan hem yalnız olmanın tadı başka bi de hain arkadaşların olması ne kadar kotu..... çok kotu olcak hainliklerinin bedeli....
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl niye kızıyon sisler beni kargaya,asiyeye,herbişeye çevirdiniz... arkana cevireyim baride yüzünü görelim
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl vayy be unutmamış meğer.... bende senin esrarengizliğini kaldırayımda ( o nası oluyosa ) senide görelim..... kleo'ya... abim böle kalsın en iyisi....
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 18 yıl ben anladım onu seni elimde olsa BEŞİKTAŞ' lı yapardım ama böyleside güzel
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.