Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 18 yıl kuzuma sarmaşık olurdum, sımsıcak sarmaşırdık ama onu bişeye çeviremedim, en güzel haliyle var çünkü sedoşu deliye çevirirdim,
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 18 yıl kuzuma sarmaşık olurdum, sımsıcak sarmaşırdık ama onu bişeye çeviremedim, en güzel haliyle var çünkü sedoşu deliye çevirirdim, sarmaşık annem benim... sarmaşalım sıkı sıkı.... bir anneye sihir dokundurmak ne derece doğru olur ki...
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 18 yıl büyücü olsam çok güzel birşeye çevırırdım anladın sen onu annadım ben onu, ne zaman çevircen bacım ben hazır kıta bekliyorum sarmaşık annem benim... sarmaşalım sıkı sıkı.... bir anneye sihir dokundurmak ne derece doğru olur ki... ben ikinizi birden sağa çeviriyorum...
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 18 yıl bugünlerde canı sıkkın gibi geldi onu bişeye çevirmezdim ama onu mutlu edecek neyse onun için bulurdum yok ablacım sadece seni bu günlerde rast getiremiyorum çok şükür iyiyim, beni düşündüğünü bilmek beni dahada mutlu ediyor ben de anneme pabuç dillim için yardım ederdim... bi de özlediğimde yanıma uçsun diye bi sihir yapardım.... melek kanatları yetiyor gerçi... kardeşim benim kalbim senle benim zaten bu arada erbayıda ugandalıya çevirirdim :P
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl yok ablacım sadece seni bu günlerde rast getiremiyorum çok şükür iyiyim, beni düşündüğünü bilmek beni dahada mutlu ediyor bana hala öyle gelmiyor var sende bir şey ama öğrenicez kardeşim... bende seni eskimoya çevirdim
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl balıkçıla beni yede midene oturayım belki vicdan azabı duyarsın
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl yaa ........pastaların böreklerin tatlıların olduğu...biryerlerden geldim ...çek gözümün önünden şunları......
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl aaa ayıpsın kleo karnınmı aç bak kebap :P baba sen ne yaptın yaaa.... seni ayrana çeviriyimde yanında içiyim bari...
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl yok yok sen en iyisi kurbağa prens ol yakısıyo sana su usttekileri de ben yiyim hem acım sen artık sunla idare ediverirsin olmaz mı?
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl bak bu senin avatarındakinden daha yakışıklı seni buna ceviriyorum azcık gozumuz gonlumuz acılsın be ya
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl vay vay güzelmiş yakışıklıymış ama benimki kadar değil biraz vahşette gerekiyo
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl vahşet mi istiyon al sana vahşet bakalım buna diycek lafın var mı?
Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 18 yıl vahşet mi istiyon al sana vahşet bakalım buna diycek lafın var mı? ayy bu da cok urkunc olmuş beee bi de ne ölee kocaman
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.