Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl o zaman ben senı rakı bardagına cevıreyım ne fark ederki... daha kötü pis pis rakı kokucam Ya beni güzel bişeye çevir yaa
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl rakıdan daha guzel bısımı var ama kafam guzel aklıma rakıdan baska bısı gelmıyo su an
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl nübyeliye kıs oda ne.....? seni dilsize çevirirdim ( kleopatra.o7 zaten ben dilsizim.....
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl üfffff...sen espiridende anlamaz çıktın...... benden fasla özür dileme
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl kıs oda ne.....? boşver bence sölemesem daha iyi ama kötü bişi deil
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl ingiliz kraliçesi elizabete çeviriyom... ingiliz kralına çevirmesem iyi olur seniii ingiliz sarayına çeviriyorum
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl bi kargaya çevirirdim bana bu yapılır mı beee o zaman ben de seni yarasaya çeviriyorum ama vampire dönüşemeyen
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl hep bu vakitlerde çıkıp rüyalarımı kabusa çeviriyorsun ciddimisin banane ya sen de uyuma o zaman rüya gormessin bana bu yapılır mı beee o zaman ben de seni yarasaya çeviriyorum ama vampire dönüşemeyen yapılırmı bana da bu ya ben her halikarda donerim wampire
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.