Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl afiyet olsun da senin gözlerde gerçekten problem var o ben degilim ki? o aramızda en tatlı olan kelebek yanisen estikçe yedin kızı yedinn
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl demek ki sen tuzlusun...o zaman gidip bi turşu resmi buliyim.... :lol:
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl aayy sen aş eriyorsun tamam bekle ben sana turşu verimm afiyet olsun
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl yedin artık güzelliğim midende pek işe yaramaz nickimi değiştiricem "erbayın midesindeki güzellik" yapcam bu gece, admin duy beni duyy
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl yemedim ki o kadar güzelsin ki yemede yanında yat derler ya bende öyle yaptım... :lol:
Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2007 18 yıl sonunu hiç düşünmüyon ama sen bilirsin yedim gitti.... ( yeteeeeer git yat beee )
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl topice tıklarken bende senin için aynısını yazcaktım.... o zaman bende seni karakuşak sahibesine çevireyim...
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl kral penguen olarak geçirmeni sağlardım bundan sonraki hayatını :P
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl bi ingiliz centilmenine çevirirdim İngiliz centilmenliği meşhurdur, kuralları bile varmış
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl bır yudum rakıya vaaayyy yazık bana, ağızda koku yapan bişeye dönüşmek istemezdim O zaman ben de seni naneli şekere...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.