Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 18 yıl tsk ederım buda sensın yıllar bile eskitemedi beni,hala güzelim hala güzelim
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 18 yıl şu uzayan metreler varya bırakınca içine kaçıyo ona çevirdim. Bizimki içeri kaçtı çıkmıyo
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl ok eee hani aşurem, beni öyle bi yoncayla kandıramazsın,ben aşuremi istiyom
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl bülbüle çevireyim bari... ooyy oyy hemşerum gelmiş... iyi hoşta aman egzorsist duymasın;devetabanı haliyle hiç susmuyo bülbül olsa yandık der kesin
Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2007 18 yıl vur dedik sende öldürüyorsun be abi... mercana çevirdim bende seni....
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl bana çaktırmadan ayı demek istiyon haa Estağfurullah Hem sen nerden çıktın,yoktun burda
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl kulaklarım çınladı bende geldim... seni kasapın kedisine çeviriyom...
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 18 yıl İyi çınlatabilmişim demekki Ata Demirer'in terliklerine çevirdim seni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.