Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl yok ben yapıyom iyi geçiniyorlar özellikle midemde bayram ediyorlar kara çevireyimde heryer bembeyaz olsun kardanadam yapalım burnuna havuş takarız yaw ben topicleri karıştırdım galiba...az önce çaya çavirmemişmiydim seni...
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl çıkmaz ayın son çarşambasına çevirirdim okuuss pokuuss noldu yaff
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl klavye ye..... mouse cevireyim ben de o zaman çıkmaz ayın son çarşambasına çevirirdim okuuss pokuuss noldu yaff hemsireye cevireyim sana yakısır
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl manigeniş'e yerim dar demesin diye süper espri bi daha espri yapmayan birine
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 18 yıl ömrü uzun olan kebeleğe çevirirdim.... Allah razı olsun tazmanya canavarına çevirdim
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 18 yıl yok beni kurabiye canavarına çevirsen daha iyi olur... bende seni kaynana semra hanıma çevireyim...
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 18 yıl tamam seni kurabiye canavarı yaptım nolur beni eski halime çevirrr
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 18 yıl ben olsam üsttekini mor saçlı bi kıza çevirirdim ahanda bunun gibi:D:D:D
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 18 yıl ıssız sularda tek başına kalmış,mektubunu sahibine ulaştıramamış bi şişeye
Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 18 yıl kpss canavarına kpss'nin kendi canavar zaten korkuyorummm yumoşumu çileğe egzorsisti pembe pantere
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.