Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 18 yıl tosta çevireyim bari harbi karnımdan ses geliyor heheee......tost kesmez beni...hadi kalkta bi yağda yumurta yapalım.....
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 18 yıl ben ekmek arası peynir yidim sabaha kadar idare eder şimdi bunun üstüne bir bardak kahve gider ama ben seni capuccinoya çevirdim
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 18 yıl ben ekmek arası peynir yidim sabaha kadar idare eder şimdi bunun üstüne bir bardak kahve gider ama ben seni capuccinoya çevirdim saat 2 den sonra kahve içipte;imamı sabah namazına mı kaldırmayı düşünüyorsun..........
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 18 yıl evet bizim imam hep uykuya dalıyor ben gidip zile basıp kaçıyorum bu saatte seni uykuya çevireyim bari derin derin uyu bişey olursa dürterim seni
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 18 yıl evet bizim imam hep uykuya dalıyor ben gidip zile basıp kaçıyorum bu saatte seni uykuya çevireyim bari derin derin uyu bişey olursa dürterim seni imama söylicem seni.....
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 18 yıl imama söylicem seni..... git ona git benden selam söyle selam söyle aramasın artık hiç beni öyle beni böyle
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 18 yıl Shrek.. O yeşil sen yeşil geçinir gidersiniz esin kaynağım oldun saol cennet mahallesindeki pempeye iyi anlaşırsınız
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl süzme yoğurda çevireyim yanında pekmezde olsun yaw süzme yoğurtla pekmez birarada gitmez...kavga ederler....
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2007 18 yıl yok ben yapıyom iyi geçiniyorlar özellikle midemde bayram ediyorlar kara çevireyimde heryer bembeyaz olsun kardanadam yapalım burnuna havuş takarız
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.