Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 18 yıl büyücü olsam sadece iyileştirirdim... :) -siz devam edin- cadılar bayramına dönmüş burası...ben araya iyilik yaptım ama sizi bölmiyim.. ne demişler iyilik yap denize at.... muhabbet kuşu kötü bişey değil be yaw...seni ona çevireyim....
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 18 yıl ne demişler iyilik yap denize at.... muhabbet kuşu kötü bişey değil be yaw...seni ona çevireyim.... maymuna çevirirdim
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 18 yıl ne demişler iyilik yap denize at.... muhabbet kuşu kötü bişey değil be yaw...seni ona çevireyim.... bak şimdi ama ben başlarsam susmam yanlış hayvanı seçtin ama susuyorum bugün...hasta değilim ama yorgunum.. bu arada seni maymuna çeviren ustamın elinden kurtarır düzeltir bir gül yapardım...solmıcak...
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 18 yıl oyuncak ayıya çevirirdim... heheyt.. bende seni çizgi film karakteri red-kit e çevirirdim...
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 18 yıl bende seni scooby do 'da kısa boylu gözlüklü kız var ona çevirirdim....
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 18 yıl bende seni scooby do 'da kısa boylu gözlüklü kız var ona çevirirdim.... emma mıydı neydii... gargamelll..... çünkü iyi bir kalbi kötüye çevirir cadı bir büyücü... ama sanırım ben beceremezdim..
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 18 yıl bak şimdi ama ben başlarsam susmam yanlış hayvanı seçtin ama susuyorum bugün...hasta değilim ama yorgunum.. bu arada seni maymuna çeviren ustamın elinden kurtarır düzeltir bir gül yapardım...solmıcak... teşekkür ettim; özüme döndürdüğün için....
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 18 yıl bir paket sigara..bi de çakmak......... su..söndürürdüm sigaranı... teşekkür ettim; özüme döndürdüğün için.... ben teşekkür ederim..herkes özünde güzel...
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 18 yıl su..söndürürdüm sigaranı... ben teşekkür ederim..herkes özünde güzel... kelebek yapalım o zaman seni.... (yaw sigaramdan ne istedin.... )
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 18 yıl kelebek yapalım o zaman seni.... (yaw sigaramdan ne istedin.... ) taamam ben kelebek olmayı isterim...ömrü az da olsa...ruhum bir kelebek... sigarandan değil de senin güzel canından bir parça yok olmasın istedim...senin içindi sadece... hem ben kelebek olur sana konarım....kırmızı bir gül yapayım seni de...ve sevdalara git sen ben de sevdalara uçayım...
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 18 yıl taamam ben kelebek olmayı isterim...ömrü az da olsa...ruhum bir kelebek... sigarandan değil de senin güzel canından bir parça yok olmasın istedim...senin içindi sadece... hem ben kelebek olur sana konarım....kırmızı bir gül yapayım seni de...ve sevdalara git sen ben de sevdalara uçayım... ...........
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 18 yıl ........... ben de sarılayım şöyle... gitmeden önce... sen gülünce güller açar gülpembe....
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 18 yıl gidiyomusun....... iyi geceler...kelebeğim.... efet...kanatlarımı dinlendirmek için...gözlerimi aynı zamanda... yarın...sonrası....inşallah sık sık görüşürüz...teşekkür ederim gülpembe gülüm... iyi geceler...
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 18 yıl ömrünü üçgünden ölümsüze............. bir kelebeğin her zaman sıcak bir avuca ihtiyacı vardır... sıcak bir avuç olan ellerini ölümsüzleştirirdim bende...
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 18 yıl kelebegin omrü gunlüktür o yüzden kıyamam ve bahar mevsimlerinin vazgecilmezi olan güle cevirirdim
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 18 yıl çembere çevirirdim sonrada ben onu çevirmeye başlardım sütlü çikolataya....
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 18 yıl kahvaltı için daha erken değil mi bea..... vazgeçtim çikolatalı sütten; ballı süt olsun.....boğazlarım ağrımaya başladı sankii.......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.