Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl Seni samana çevirir akşam yemeğime katardım.. seni bişeye çevirmeden kayseriye gönderirdim ....malum sen kasaplardan kurtulamazdın;bizde böylelikle tepiklenmekten kurtulurduk
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl çocukluk haline çevirirdim... niye ya ben seni seninkiyle eşit ol diye eriğe çevirdim çekirdek kabuk tntanası olmasın diye
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl bende belki çocukluğunu özlemişsindir diye çevirmiştim... bende seni gül dalındaki bülbüle çevireyim....
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl bende belki çocukluğunu özlemişsindir diye çevirmiştim... bende seni gül dalındaki bülbüle çevireyim.... niye sen herkesi bülbüle çeviriyosun çocukluğumu hatırlamıyorum ben bak o kadar tevellüt sen yamin et artık erbay haklısın.. ben gül düm şimdiye kadar sonra baktım gayet nazlı bir güle ben dadanmışım.... oyun kayması seni neye çevireyim ki işime yarar bi şeye çevireyim
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl gülüde bülbülüde çok severimde ondan herkesi çeviriyom... seni dondurmaya çeviriyom acayip canım çekti yaa...
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl gülüde bülbülüde çok severimde ondan herkesi çeviriyom... seni dondurmaya çeviriyom acayip canım çekti yaa... sen yamin et artık tahmin et demek dilimde bende seni kurbağaya çeviriyorum.. seni biri öpecekde düzeicem diye bekle sonsuza değin...
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl seni gözlüğe çeviriyom....... iyi olur bi işne yararım doğru okursun
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl Ok yine soğutucu yaptım seni.. tam bir soğutucu cidden soğutuyor kendinden martı olarak kalsın bence
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.