Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Hmm... Bilincimde yatan sadece tatlı bir kuçucuk--->Dog Bir de güzel bir--->Villa... parça parça yerleştim ben bilincine biliyorum
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl parça parça yerleştim ben bilincine biliyorum Her daim bilincimin bir köşesindesin... 'Hatırlamayan' olmam seni...
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Her daim bilincimin bir köşesindesin... 'Hatırlamayan' olmam seni... ne olursun cerenimoo
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Hatırlayanım dogville...Olurum da... neyi hatırlıycaksın peki nasıl hatırlıycaksın
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Neyi hatırlayacağım...Seni hatırlayacağım.. Nasıl hatırlayacağım ise değişkenlik gösterebilir... Lakin şuan,epeycene yüklü karakterlerle hatırlamakta olduğumu söyleyebilirim...
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Neyi hatırlayacağım...Seni hatırlayacağım.. Nasıl hatırlayacağım ise değişkenlik gösterebilir... Lakin şuan,epeycene yüklü karakterlerle hatırlamakta olduğumu söyleyebilirim... yine güldürdün beni dissosiyatif yine ha peki ben ben nasıl hatırlıycam ve neyi hatırlıycam küçük kız
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl yine güldürdün beni dissosiyatif yine ha peki ben ben nasıl hatırlıycam ve neyi hatırlıycam küçük kız Tavrını düzeltmen konusunda bir hatırlatma yapayım ben sana...
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Tavrını düzeltmen konusunda bir hatırlatma yapayım ben sana... hatırlayanımdın benim niye birden hatırlatanım oldun küçük kıza mı takıldın anı defterine baktım senin yaşından olgun falan demişler bir insana yaşından olgun deniyorsa küçük demektir neye takıldın sen
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl hatırlayanımdın benim niye birden hatırlatanım oldun küçük kıza mı takıldın anı defterine baktım senin yaşından olgun falan demişler bir insana yaşından olgun deniyorsa küçük demektir neye takıldın sen hatırlayanımdın benim niye birden hatırlatanım oldun.. Bak buna gülmedim dersem yalan olur.. Sevdiğim hallerinden biri... Takıldığım noktayı sen bulmuşsun zaten.. Söylemekle dillendirmek arasında fark var dogville... O açıdan bir daha hatırlayan hatırlatanın olalım....
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl hatırlayanımdın benim niye birden hatırlatanım oldun.. Bak buna gülmedim dersem yalan olur.. Sevdiğim hallerinden biri... Takıldığım noktayı sen bulmuşsun zaten.. Söylemekle dillendirmek arasında fark var dogville... O açıdan bir daha hatırlayan hatırlatanın olalım....
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl süs balığına (nerden çağrışım yaptıysa ) mürekkep balığına mürekkebinden faydalanırız hem
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.