Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl kardaş ne olmak istersen söle bakem elimde bir fırısat varkiken seni neye çevirem
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl kendisinden kelime türetilemeyen bi heceye. yanlıs kalsın da kendi başına görsün bakalım o zaman
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl sana ceza seni birşeye çevirmicem.ömür boyu öyle kal emiii böle cezaya can kurban ben halimden çok memnunum he hee
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl şirinlerin şirinesine çevirirdim buna gerek yok kii ben seni gözlüklü şirine çevireyim mi
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl mümkünse usta şirin olabilir mi kraliçeye şuna bakın ya yaşlandırdı beni neyse hadi olsun bakalım usta şirin yaptım seni
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl teşekkürler bun karşılıksız bırakamam onun için seni çok güzel bir pastaya çeireim ama neli olsun onu da sen söyle
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl teşekkürler bun karşılıksız bırakamam onun için seni çok güzel bir pastaya çeireim ama neli olsun onu da sen söyle çilekli olsunn
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl evet gerçekten tadından parmaklarımı ısıyorum inan ben sana pastama göz kulak ol kimse yemesin demedim mi
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl iyi de bizimki de nefis yani nasıl dayanacağız kolay mı yenisi alırız olmaz mı yani
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.