Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl böyle bir şey daha hoş olurdu sedaya ama dimi http://www.komikim.com/e-kart/card/komik//durdaneteyze.jpg
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl böyle bir şey daha hoş olurdu sedaya ama dimihttp://www.komikim.com/e-kart/card/komik//durdaneteyze.jpg sağol ya ben okadar güzel miyim
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl hadi ya bana korkunç gelemişti bunun ötesini düşünemiyorum bile ...
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl böyle bir şey daha hoş olurdu sedaya ama dimi süper yaaaaa; yakışır sedoşaaa......... kız sedoş diş macununun markası neeee...... ben rinso kullanıyorum yinede bu kadar beyaz olmuyoo
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl süper yaaaaa; yakışır sedoşaaa......... kız sedoş diş macununun markası neeee...... ben rinso kullanıyorum yinede bu kadar beyaz olmuyoo işte gullun son sözlerii
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl ee bız çevrıldık canım gulum garıban kalmasın.zetn yemekten böle olabılır
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl yooh sedoş sağ ol; ama ben ördek olmaya karar verdim.... yalnız manidar şuu patilerini çek başımdan yaaa; tırnakların batıyorrrrrrr
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl amaniiin canımı acı mısın benim minik ördeğimin tamam hemen çekiyorum seda dünkü resmin de çok komik oldu biliyor musun tam yerine yakıştırmışssın helal olsun diyeyim bari ...
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl gull u ben kurbaga ya çevirirdim. prens i gelip onu öpsün diye amaaaaa
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl ammaa nee??? (bak prens yakışıklı olazsa canına okurum ona göre ) güçlü ben seni trafik polisine çevirdim (içimden öyle geldii)
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl daha yeni ceza yedim trafik polisi demeyin ne olur gull seni sevimli bir civcive çevirmeye kara verdim
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl gull u ben kurbaga ya çevirirdim.prens i gelip onu öpsün diye amaaaaa yok ya önceden de kurbağa oldu,kıronun biri gelip öptü gull kertenkeleye dönüştü
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl amman güçlüü; sana yakışıklı bir prens olsun dedim ; manidar demedim........
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl bu işler siparişle olmaz gull.bahtına ne çıkarsa artık. biraz mütevazi ol.biraz kaderci ol.biraz başa gelen çekilir de. seni bu seferde prensese çeviriyorum.prens mrens yok sana. sedelina yı da erkek e çeviriyorum
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl bu işler siparişle olmaz gull.bahtına ne çıkarsa artık.biraz mütevazi ol.biraz kaderci ol.biraz başa gelen çekilir de. seni bu seferde prensese çeviriyorum.prens mrens yok sana. sedelina yı da erkek e çeviriyorum senı de dann keke çevırıyorum
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl gull demek beni prense çevirmiyorsun öyle mi küstüm ben sana hadi yanaş da barışak güçlü güçlüsün daha neye çevirelim ki seni dimi
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl ayy ben hepiniz güneşe çeviriyorum..... güneş doğmadı bugün buraya; hava soğuk yaa
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl güneşin olup da doğacağım inan gelip de seni ısıtacağım şikayet mi ettin bak kırıldım işte güneşin olup doğdum...
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl ayyy teşekkür ederim.... zaten güneş olmuşsun ben seni daha neye çevireyim.....
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl teşekkürün benim gönlümde güzelliğin geldi bak zikrime şimdi sen çeviretim ben hadi iki kilo fıstıklı baklavaya
Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 19 yıl hııhıı.... bende seni yumote; neye çevirsem bilmemkii...... buldum buldum sözlük ol sen; yarın ingilizce finalim var yaaa; bana yardım edersin..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.