Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl bende o boceklerden kebelege bende o kelebekten seni kozaya çevirirdim
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Sizi çatlaklar kampına gönderir ve kamp ateşinde pişirirdim...
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl hafıza çeviridim bende pişmiş biri olarak senin bogazını yakardım yerken
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl şakşukla şarkısı çalerken oynayan birine çevirirdim sagdan soldan
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Sizi çatlaklar kampına gönderir ve kamp ateşinde pişirirdim... bıraz beyaz saçlı,mavi gözlü,entel ve siyah gömlek gıymış birine çevırırdim.ne bileyım rüyamda gördüm
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl bıraz beyaz saçlı,mavi gözlü,entel ve siyah gömlek gıymış birine çevırırdim.ne bileyım rüyamda gördüm Sanki o rüyayı bende gördüm sedelina sosyolog olarak açıklayabilirmisiniz bu rüya neyi çağrıştırıyor. Biz deluuu muyuz yoksam... bende seni gripine çevirirdim.
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 19 yıl Sanki o rüyayı bende gördüm sedelina sosyolog olarak açıklayabilirmisiniz bu rüya neyi çağrıştırıyor. Biz deluuu muyuz yoksam... bende seni gripine çevirirdim. benım rüyalarımı mı ızlıyorsun gizli gizli bu rüya neyi çağrıştırıyorr bi düşünemm çiğköfte çok çiğ olmuş esprisini çağrıştırdııı
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 19 yıl böyle bırakırdım güzel ve temiz kalpli buzul devrine çevırıdım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.