Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl hamsi tavaya çevireyim de yanında salata lazım oda fearles olsun... ondan iyi salata olur...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl uyy haçan ne deyisun sen... o nasıl bişey yenir mi? bende seni saksıya çevireyim bari...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl silahını bırakan birine çevireyim eline de bir demet gül vereyim sevgilisine götürsün...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl işte o zor be... aklını başına getirirdim zira aklı havadasın...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl bir bardak soğuk suya çevireyim de muhtaç oaln birini kandırsın...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl seni ırmağa çevirirdim akıp gidesin diye... ben seni bu halinde bırakırdım
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl mücadelesinde başarılı olsun diye onu cesur yüreğe çevirirdim... ama zaten o bir cesur yürek...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl mücadelesinde başarılı olsun diye onu cesur yüreğe çevirirdim... ama zaten o bir cesur yürek... verdiği mücadelede herzaman başarılı olmasını isterdim
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl verdiği mücadelede herzaman başarılı olmasını isterdim dilediği her şey olsun diye onu duası kabul olana çevirirdim...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl dilediği her şey olsun diye onu duası kabul olana çevirirdim... bu yolda bizlere bilgi ve düşüncelerini atarana çevirirdim
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl yolumuzda ışık olsun diye onu nura çevirirdim... bu yolda ışık tutup önderlik yapacağı birine çevirirdim
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl duyarsız insanları duyarlı ve bilgili kişilere dönüştürecek birine çevirirdim
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl keşke o kadar güçlü olsaydım ama değilim... seni kahramana çevirirdim...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl çileğe çevirirdim yanındada pudra şekeri oh ne güzel yerdim...
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2006 19 yıl keşke o kadar güçlü olsaydım ama değilim... seni kahramana çevirirdim... çok güçlüsün ama henüz farkına varmamışsın farkına varmanı sağlamak isterdim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.