Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl Yaa içecen demi Yok maden suyu falan çilekli dondurma en iyisi
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl sende künefe ol...şimdi olsa ne güzel olurdu bee şöyle kaymaklı üstüne fıstık dökülmüş....
Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 19 yıl zümrüd bir taht üzerinde bir minik kuşa mınık kuş üzerındeki zümrüt tahta
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl neye çevirsem acaba????? hayata çevirirdim,epeydır haber alamıoduk senden annen dedı kı helva zafıyetı geçirmisşin
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl seni yetrınce evırıp çevırecem zaten erbay,azbiraz dinlen sen hele
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl hazır evirip çevirmişken sırtımıda biraz ez yaa belim çok ağrıyo....
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ya bu helvada ööö geldi artık... helva yiyemez oldum... bende seni şeye çevireyim de sen gör... yumurtaya çevirdim seni...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ya bu helvada ööö geldi artık... helva yiyemez oldum... bende seni şeye çevireyim de sen gör... yumurtaya çevirdim seni... bende seni patatese çevıyeyım de gör şişko olll
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ahanda çok kızdım şimdi bende seni acı bibere çevireyimde için için yan dur...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl ahanda çok kızdım şimdi bende seni acı bibere çevireyimde için için yan dur... bende seni sarmısağa cevıreyımde 40 gün kokun çıkmasın
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl bende seni sarmısağa cevıreyımde 40 gün kokun çıkmasın baksen... bende seni karabibere çevireyimde seni gören hapşırsın o zaman...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 19 yıl Teşebbüs bile etmezdim.. Melekler melek olarak kalmalı .. ay canım ya, seni Yaratana kurban... bende seni dünyanın en şanslı insanına çevirirdim. şansın hep yaver gitsin...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.