Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl bi ara bizim buralarda da coktu Allam her adım attıgımda bi elma şekerci vardı hep cıkardı karşıma şimdi o adamı arar oldum ha Tamam sende kal öle
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl Gıssss amca nerelere gittin sen gel geri bak bir sürü müşterin var senin burda Adam zorla satardı da almazdık
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl ya işte öyle gidince kıymete biner hep böyle sonradan anlarız kıymetini elma şekeri satanların :D
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl büyücü olsam........ ne bir kurbağa nede bir tavşana dönüştürüdüm....... cansız neslere ne dersin. o zaman hareketliliğin özlemini yaşamın tadını çıkartırdın....önceden bilsem ama üzgünüm artık sen bir vazosun..... abra kadabra.....
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl Heee öle oldu valla .. Neysem o adam ugrar buralara Saate çevirirdim.. Nie die sorma bilmiom aklıma o geldi Nico'ya demiştim..
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl natalia seni cep teline çevirdim hemide gamaralı olanından emix senide ada ya çevirdim orda kal öyle
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2006 19 yıl nataliayı sanırım meleğe çevirridim zaten öyle de olsun bi de ben çevireyim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.