Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Çeteci diye tutuklanan Albay Göktaş'ın 40 askeri ile Irak kuzeyine baskın yapıp 240 teröristi öldürdüğünü biliyor muydunuz? Peki bunları?

1. Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın en seçkin subaylarının eğiticisi ve bir çok birliğinin kurucusudur.

2. Yüksek atlama serbest paraşütçü, dağ ve sualtı komandosu olan ilk ve tek subaydır.

3. Erken terfisi olan ender subaylardan biridir.

4. Yalnızca bir seferde, yaklaşık 40 askeriyle Irak'taki terör kampına girip 240 civarında teröristi etkisiz hale getiren bir komutandır. Bu operasyonların sayısını kendi de hatırlamaz.

5. Arazide pusuya düşen ve kuşatılan askeri birlikle teröristler arasına tek başına girip, elindeki makinalı tüfekle teröristlere göz açtırmadan askeri birliğin pusudan çıkmasını sağlayan cesur bir askerdir.

6. Onun vücudunda et ve kemiğe ilave olarak metal de (Ameliyatla çıkarılamayıp halen vücudunda bulunan kurşunlar ve kırık kemikleri

birbirine tutturmak için kullanılan metal parçalar) bulunur.

7. Barzani ve Talabani'nin, adını duyduklarında kaçacak delik aradıkları tek Türk'tür.

8. Ulkemizi ziyarete gelen Makedonya Genelkurmay Başkanı'nın, uluslararası bir ortamda, "Benim hocam (Özel Kuvvetler), hayran

olduğum ve örnek aldığım subay'dır" dediği Türk Subayı'dır.

9. Eşi Yargıtay'da görevli bir hukukçudur.

Ve o kahraman albay Levent Göktaş şu an (SÖZDE) Ergenekon'da tutuklu.

Göktaş'ın başarılarına devam edelim:

10. En çok üstün cesaret ve feragat madalyası ve takdirname sahibi asker.

11. Kara Harp Okulu İşletme Bölümü mezunu.

12. Gazi Üniversitesi İşletme Ana Bilim Dalı Üretim Yönetimi-Planlama yüksek lisansı sahibi.

13. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu.

14. İngilizce, Rusça, Arapça biliyor.

15. Üç tane "Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası" sadece onda var. Başka hiçbir subayda yok.

16. Ayrıca altı tane "Üstün Birlik Yetiştirme Beratı" sahibi.

17. 180 tane "Takdirname" sahibi

18. Sayısı bilinmeyen şerit rozeti.

19. Irak kuzeyine yapılan bütün operasyonlara katılmış.

Şimdilerde Göktaş Albay terörist ilan edilmiş durumda. Peki kime göre? Bizce Amerika ve baldırı çıplak Barzani'ye göre. Peki sizce?

ASKERHABER

Gönderi tarihi:

Su 20 maddeyi okuyunca insan kendi kendine soramadan edemiyor madem Turkiye Cumhuriyeti bukadar ustun basarili subaylar yetistirmis ve bukadar basariya imza atmis subaylarimiz mevcut ee adama sormazlarmi ozaman neden halen fakirin fukaranin evladi daglarda neyi belirsiz kor kursunlarla sehit olmakta adama sormazlarmi. Buncacik genc fidanlar toprak oldular diye.. Egerki Vatani bekleyen daglarda Asker sehit oluyor analar agliyorsa Hic kusura kalmasin Goktas ve goktas gibilerinin basarisi degildir basarisizligidir. Nezamanki Mehmetcik sinirda huzur icinde nobet bekleyecek ve analar mezara degilde Otobus garlarina cicek goturecekler iste ozaman buna ben basari derim yoksa falancanin sukadar ustun basarisi varmismista barzani talabani korkuyormusmusta sen onu beni kulahima anlat.. :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Su 20 maddeyi okuyunca insan kendi kendine soramadan edemiyor madem Turkiye Cumhuriyeti bukadar ustun basarili subaylar yetistirmis ve bukadar basariya imza atmis subaylarimiz mevcut ee adama sormazlarmi ozaman neden halen fakirin fukaranin evladi daglarda neyi belirsiz kor kursunlarla sehit olmakta adama sormazlarmi. Buncacik genc fidanlar toprak oldular diye.. Egerki Vatani bekleyen daglarda Asker sehit oluyor analar agliyorsa Hic kusura kalmasin Goktas ve goktas gibilerinin basarisi degildir basarisizligidir. Nezamanki Mehmetcik sinirda huzur icinde nobet bekleyecek ve analar mezara degilde Otobus garlarina cicek goturecekler iste ozaman buna ben basari derim yoksa falancanin sukadar ustun basarisi varmismista barzani talabani korkuyormusmusta sen onu beni kulahima anlat.. :)

Ohoo elimizdeki bütün özel kuvvet personelini güney doğuda terörle savaşmak için gönderirsek diğer bölgelerin güvenliği nasıl sağlanacak...

Açıklayın bakalım da biz de bilelim neymış başarısızlığı.

Böyle komutanlar olmasaydı siz şua anda yatağınızda rahatça uyurmuydunuz onu bilemem doğrusu.

Gönderi tarihi:

Neden herzaman icin birilerinden bir aciklama bekliyorsunuz bunu pek anlamis degilim. Madem yukarida madde madde siralamis oldugunu gorusler size ait ozaman bunun dogrulugunu savunmaktasiniz benden ne gibi bir aciklama yapmami beklemektesiniz ?! Ozel kuvvetlerin gorevi terorle mucadele edip hatta minimize etmek degilmidir, diger bolgelere teror nereden geliyor ?! guney dogudan degilmi Guney doguda teror yok edilirse diger bolgelerde ozel kuvvetlere gerek kalacakmi. Bu arada ozel kuvvetler benim rahat uyumami saglamiyor o dagda tasta nobet bekleyen sehit olan zavalli mehmetcik sagliyor. Ilginctir hic bir mehmetcigin ustun basari odulleri bugune kadar hic bir gazete koselerinde yer almiyor

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Neden herzaman icin birilerinden bir aciklama bekliyorsunuz bunu pek anlamis degilim. Madem yukarida madde madde siralamis oldugunu gorusler size ait ozaman bunun dogrulugunu savunmaktasiniz benden ne gibi bir aciklama yapmami beklemektesiniz ?! Ozel kuvvetlerin gorevi terorle mucadele edip hatta minimize etmek degilmidir, diger bolgelere teror nereden geliyor ?! guney dogudan degilmi Guney doguda teror yok edilirse diger bolgelerde ozel kuvvetlere gerek kalacakmi. Bu arada ozel kuvvetler benim rahat uyumami saglamiyor o dagda tasta nobet bekleyen sehit olan zavalli mehmetcik sagliyor. Ilginctir hic bir mehmetcigin ustun basari odulleri bugune kadar hic bir gazete koselerinde yer almiyor

özel kuvvetlerin kuruluş amacı terör değil,terörden çok öncede vardı.

Özle kuvvetlere dönecek olursak,Özel kuvvetler sıcak çatışmaların içinde de bulunur.Düşman hatlarına sızıp istihbarat ve bilgi de topalar. Bölgede özel kuvvet personeli herzaman kullanılıyor.

terör biterse özel kuvvetlere gerek kalıcakmı demişsin,

terör bitince özel kuvvetlerin kapısına kilidi vuralım hatta TSK yide kapatalım

ne gerek var değilmi,elimizde ki silahlarıda satalım gitsin..Savaş çıkıncada artık iman gücümüz yeter ne gerek var özel kuvvete orduya silaha değilmi...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Şunu mu demeye çalışıyorsunuz TSK pkk karşısında başarısız olmuştur.Umarım ben yanlış danlamamışımdır.

TSK pkk karşısında başarısız olsaydı şu anda ülkemizin doğusu dediğimiz yer Adana'dan felan başlardı.anladınız siz onu...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Malesef başımızdaki hükümet açılım yapacam diye terörü iyice azdırırsa,biz daha çok şehit veririz.Sizde biliyorsunuz ki terörle mücadele sadece askerle olmuyor.Defalarca tartışıldı bu

siyasi irade olmadığı sürece asker istediği kadar operasyon yapsın,değişen bişey olmuyor.

Gönderi tarihi:

özel kuvvetlerin kuruluş amacı terör değil,terörden çok öncede vardı.

Özle kuvvetlere dönecek olursak,Özel kuvvetler sıcak çatışmaların içinde de bulunur.Düşman hatlarına sızıp istihbarat ve bilgi de topalar. Bölgede özel kuvvet personeli herzaman kullanılıyor.

terör biterse özel kuvvetlere gerek kalıcakmı demişsin,

terör bitince özel kuvvetlerin kapısına kilidi vuralım hatta TSK yide kapatalım

ne gerek var değilmi,elimizde ki silahlarıda satalım gitsin..Savaş çıkıncada artık iman gücümüz yeter ne gerek var özel kuvvete orduya silaha değilmi...

Size pes diyorum baskada birsey demiyorum. Ben teror biterse ozel kuvvetlere gerek kalacakmi demisim ??! Hani nerede demisim ?! kendi kafanizda birseyler kurup kurup yaziyorsunuz tavsiyem yazilanlari iyi okuyup yorumlarinizi ona gore yapin ..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Size pes diyorum baskada birsey demiyorum. Ben teror biterse ozel kuvvetlere gerek kalacakmi demisim ??! Hani nerede demisim ?! kendi kafanizda birseyler kurup kurup yaziyorsunuz tavsiyem yazilanlari iyi okuyup yorumlarinizi ona gore yapin ..

Tamam peki sorun bende.

Benim yazılanları yanlış anlama gibi bir problemim var.Hatta gözlerimde de problem var.

Çok pardon!

Gönderi tarihi:

İlker kardeş, ne dediğin çok çok iyi anlaşılmıştır, mesaj yerine ulaştı, ne demek istediğini çok ama çok iyi anladık, merak etme.

Anlamazlıktan gelenlere ise hiç ama hiç aldırış etmemekle en iyisini yapıyorsun. Selamlar...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.