Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Tüm Peugeot modellerinde 2 yıla varan yakıt masrafı kadar indirim imkanı


Önerilen İletiler

Peugeot, 2010 yılının ilk fırsatını sunuyor. Düşük yakıt tüketimi ve düşük karbon salımı ile ön plana çıkan Peugeot, Şubat ayında sunduğu indirim oranları ile 2 yıla varan yakıt masrafı kadar destek sunuyor.

 

2010 yılına yeni marka projesini lanse ederek başlayan Peugeot, yılın ilk fırsatını da çarpıcı kampanya şartları ile sunuyor. Peugeot showroom’larını ziyaret eden tüketiciler, yılın ilk ayında benzersiz fırsatlardan faydalanma imkanına sahip olacaklar. Şubat ayında Peugeot modellerinde 5 bin 900 TL’ye varan fiyat avantajının yanı sıra bazı Peugeot modellerinde 12 ay “0” faiz olanağı sunuluyor. Peugeot modellerinde sunulan fiyat avantajının tutarı 2 yıla varan yakıt masrafı desteğine denk geliyor.

 

Peugeot 407 modelinde peşin indirimi ile birlikte 20 bin TL krediye 12 ay “0” faiz oranı uygulanıyor. 206+ dizel ve benzinli modellerimizde peşin indirimlerle birlikte 10 bin TL’ye için 12 ay "0" faizli finans imkanı sunuluyor. 206 Sedan modeli ile de peşin indirimi veya 17 bin TL’ye 12 ay “0” faiz oranı uygulanıyor.

 

2009 yılın damgasını vuran Blue Lion indirimi 2010 yılında daha iyi şartlarla devam ediyor

 

CO2 emisyonu 130 gr/km’ye eşit veya daha düşük olan, aynı zamanda %95 oranında geri dönüşüme uygun ve sadece ISO 14001 onaylı bir fabrikada üretilmiş olan Blue Lion standartına uygun tüm modellerinde Peugeot, çevre duyarlılığına destek olmak üzere 2009 yılında sürdürdüğü kampanyayı daha da ileriye taşıyor ve 2010 yılında 2.000 TL ek fiyat avantajı sunuyor.

Logisticus Dergisi Otomotiv

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.