Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

PROMOSYONLUM KUR'AN KURSU KATILANLARA

BİSİKLETLER,BİLGİSAYARLAR,CEP TELEFONLARI,KOL SAATLERİ VE DAHA NELER NELER..

hani gencecik beyinler sömürülmüyordu??HAni?? şimdi ne diyeceksiniz??Bu

çocuklar inançlı olmadıkları halde bu hediyelere kanarak geliyor bu kursa..Şimdi

dini inançlarımızı sömürmediklerini söylesenize hadi..hadi!!Ve bu çocukların o

kursa bu şekilde gitmelerine izin veren anne - babalar..HEpinizi çok kaba tabirle

YUH!!!!! Haberi okuduğum anda ağlamak geldi içimden..Nasıl yaparsınız bunu

yaaa???Bu nasıl bir geri kafalılıktır!! AŞKI PARAYLA SATIN ALMAK GİBİ..İŞTE

GÜNLERDİR TARTIŞTIĞINIZ DİN DERSLERİ KONUSUNA ÖRNEK..ŞİMDİ

TARTIŞIN..KALDIRILMALI MI BU KURS??KALDIRILMAMALI MI??

Ben eğer bu çocuklardan birisinin ebeveyni olsam, sen bu kursa sadece hediye

için gidiyorsun,al sana bilgisayar,senin bu şekilde sömürülmene izin vermem

derdim..Ama..Ah ama'lar işte..AMa cahillik almış başını gitmiş..Ağlayın şimdi

Türkiye'nin haline..

• Cevaplar 71
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
PROMOSYONLUM KUR'AN KURSU KATILANLARA

BİSİKLETLER,BİLGİSAYARLAR,CEP TELEFONLARI,KOL SAATLERİ VE DAHA NELER NELER..

hani gencecik beyinler sömürülmüyordu??HAni?? şimdi ne diyeceksiniz??Bu

çocuklar inançlı olmadıkları halde bu hediyelere kanarak geliyor bu kursa..Şimdi

dini inançlarımızı sömürmediklerini söylesenize hadi..hadi!!Ve bu çocukların o

kursa bu şekilde gitmelerine izin veren anne - babalar..HEpinizi  çok  kaba tabirle

YUH!!!!!  Haberi okuduğum anda ağlamak geldi içimden..Nasıl yaparsınız bunu

yaaa???Bu nasıl bir geri kafalılıktır!! AŞKI PARAYLA SATIN ALMAK GİBİ..İŞTE

GÜNLERDİR TARTIŞTIĞINIZ DİN DERSLERİ KONUSUNA ÖRNEK..ŞİMDİ

TARTIŞIN..KALDIRILMALI MI BU KURS??KALDIRILMAMALI MI??

Ben eğer bu çocuklardan birisinin ebeveyni olsam, sen bu kursa sadece hediye

için gidiyorsun,al sana bilgisayar,senin bu şekilde sömürülmene izin vermem

derdim..Ama..Ah ama'lar işte..AMa cahillik almış başını gitmiş..Ağlayın şimdi

Türkiye'nin haline..

5536[/snapback]

Tencere tabak misali din dagitiliyor haa :excl:

Duymamistim...

Cok yazik, cok aci.

Iktidarin ve benzer kafalarin iflasi bu demektir.

Tebrik ediyorum arkadasim, haberi buraya tasidigin icin.

Gönderi tarihi:

YAKINDA HURI VE GILMAN DA DAGITMAYA BASLAR BUNLAR :excl:

HURI: (cennette yalniz erkeklere verilmesi öngörülen 18 yasin altinda, memleri tomurcuk, tükrügü hic kurumayan, ve bir yatis ile bir ay orgazm yasanan cennet kizlari) :excl:

-lütfen benzetmeden kimse alinmasin, yazdigim kadin sorunu degil, ilahi bir vaaddir. :excl:

Ayrica, cinsel tercihi farkli olanlar icin gilmanlar da mevcuttur.

GILMAN: Tüyü bitmedik erkek genc sübyan cennet cocuklari - kimse alinmasin, zira dinde böyle gecer-

Gönderi tarihi:

Turan Dursun´da diger imamlar gibi bir maasli devlet memuru; yani görevli cami imamiydi.

Yillarca okudu, arapca ve arap tarihini inceledi, dinin ne oldugunu, yüzyillardan beri insanliga nasil zarar verdigini...

Ögrendi,yorumladi, kendi iradesiyle secimini yapti; " DIN BU " dedi

bir insanlik misyon üslenip kitaplarini yazdi.

4 Eylül 1990 da Sirtindan kursunlanarak ÖLDÜRÜLDÜ.

Turan Dursun, Ugur Mumcu ve diger bilim adami düsünürlerin katilleri ise, ne yazik ki bu gün Ankara sokaklarinda elini kolunu sallayarak, beyaz eldivenlerle dolasmaktadirlar. Sivas in sorumlulari da, Berlin sokaklarinda cirit atiyorlar simdi.

Türkiye onlarca, mutlaka islam devletine dönüsmeliydi.

Din bu´ydu cünkü....

Gönderi tarihi:

Din dersleri kaldırılamaz!Gereklidir!

Promosyonlu Kuran Kursu konusu!

Mehmet Nuri Yılmaz (Eski Diyanet İşleri Başkanı) Eskiden de böyle özendirmeler yapılırdı. Birincilik alan hafızlara hatırlıyorum saat verilirdi. Benzer hediyeler de sözkonusuydu. Böyle bir gelenek var. Özendirmek, teşvik için yapılan bir şey. Dini açıdan herhangi bir sakıncası da yok demiş!

Gönderi tarihi:

eveeet arkadaşlar,işte at gözlüğüyle bakan bir insan daha çıktı karşımızaa!!peki sizce bir önceki sene bu kursa sadece 15 kişi katılırken hediye werilecek afişini gören çocuk sayısının 75'e çıkması normal mi??VE bu çocuklara derslerine çalışsınlar diye teşvik edilmiyor dikkatinizi çekerim!!kur-an kursu..YAni GÜNÜMÜZ TÜRKİYE'SİNDE HİÇ BİR İŞE YARAMAYACAK BİR ŞEY..AYRICA BU ÇOCUKLAR (yaşları 8-10) kur'an okusalar kaç yazar???İnsanları nasıl uyutuyorlar görmüyormusunuz??BU teşvik falan değil yaa!!Böyle teşvik mi olur arkadaşlar??Sacmalamayın yaa!açın gözünüzü biraz!!!siz hanımefendi, hafiye hanım , din derslerinde ne öğrendiniz (tabii imam hatipte okumamışssanız)???Ben -yeni mezun bir insan olarak söylüyorum- 11 yıllık öğrenim hayatım boyunca ister özel okulumda ister devlet okulumda hiç bir şey öğrenmedim!!! uyanın biraz uyanın.. :closedeyes:

Gönderi tarihi:

hafiye, dediğin hiçbi şeye katıLmıyorum. Nedeni:

1 - çocuk, Kuran kursuna Kuran öğrenmek için deiL, bilgisayar, cep telefonu vs. için gidiyor. Bu yüzden aklı Kuranda deil, cep telefonunda. Kuran dersi yapılırken, çocuk ilerde alcaa cep telefonunu düşünüo. bu normal mi sence?

2 - Din derslerinin kaldırılması taraftarıyım ben. çünkü namaz kılmak öğretiliyor. hatta ileri gidilip, namaz kılma uygulamalı olarak gösteriliyor. bunu herkes yapmak zorunda mı?

Gönderi tarihi:

Ben bu olaya doğru bir şekilde bakıyorum!Alacağı hediye teşvik edici bir hediyedir!

Kuran kursuna giderken bir şeylerde öğrenecektir!Hediye için gidilmiş olsa bile!

Din dersinde namaz kılma öğretilmesi normaldir!Adı üstünde din dersi!Namaz kılma uygulamalı bir şekilde öğretilmiyor!Nereden çıkartıyorsun bunları Spotlight!

Din dersleri asla kaldırılamaz!

Promosyon olduğunda talebin artması normaldir!

İnsanlar uyutulmuyor,dinini öğreniyorlar!

Din dersinde dini konuları öğrendim biR deLi'nin GünLüğü isimli üye!

Asıl siz uyanın!

Gönderi tarihi:

uydurmuyorum hafiye! 6. sınıfta yani orta 1 de namaz die bi ünite var. hoca bu ünitenin sonunda bize namaz kıldırdı. yoksa notumuzu düşürcekmiş. o zamanlar müslüman olduum için aileme haber vermedim. ama şimdi bakıyorum da, laikliğe ne kadar aykırı bi şeymiş bu!!

hafiye, din dersinde namaz kılmak öğretiliyosa hristiyan duaları neden öğretilmiyo? hristiyanların da tuttuğu bi oruç var. o oruç neden öğretilmiyo? haksızlık di mi bu? halkın çoğunluu müslüman die mi? ama o azınlıkta kalan kısım nolucak? dinimizi öğrenemeyecek miyiz? türkiye sizin gibi bağnaz ve islamcı insanlar yüzünden bu hale geldi..!!! :@

Gönderi tarihi:

spoTLight,uğraşma hiç..sen istersen en doğru en haklı ol,hafiye arkadaşımız atgözlüğüyle bakmaya devam edecektir..Ve onun gibi insanlar türkiye'de iktidarda olduğu sürece M. Kemal laik olamadığımızdan mezarında ters dönmeye devam edecektir..Şimdiye kadar orda fırıldak olmamışsa tabii!!...( Saygısızlıksa kusura bakmayın , cem yılmaz'ın esprisiydi,çalmadan duramadım!..)

Gönderi tarihi:

:) bence saygısızlık olmamış çok hoş bi espri oldu dicektim ki meğer cem yılmazdan almışsın:) olsun bu da bi şeydir.

gelelim haifyeye. delinin günlüğü, sanırım haklısın. bu kişi o kadar bağnaz ki doğruyu sadece kendisinin bildiğini sanıyor. bu yüzden ne desek bizi anlayamıycak.

Gönderi tarihi:

Din dersleri öyle bir kaldirilacak ki, cumhuriyeti cocuk oyuncagi sananlarin büyük bedeller ödememesini temenni ederim.

Saat verip kuran ögretilceckmis, bakin su tilkilige hele :D Tesvik olacakmis :D

Yahu güldürmeyin, o saatleri cocuk kandirmak icin vereceginize, anadoluda köylerde cocuklar camur deryasi icinde odunsuz sobasiz okullarda donarak egitim yapmaya calisiyorlar. O paralarla cocuk kandirmaya calisacaginiza, oduncuz kömürsüz okullara yardim etseniz olmaz mi? Tabi arkanizi atese dayamis, mangal karistiriyorsunuz. Kolay gelsin hadi..

Idalist vatansaver ögretmenler iki ayaklari bir pabuc icinde ne yapacaklarini bilmez bicimde didinirken, kimileri kalikip saat, cep telefonu verip gencecik beyinleri bilimden, ülke gerceklerinden koparip asalak bir toplum üretme pesinde.

Hafiye ve sizin gibi düsünenler, bu forumlardan uzak durmayin lütfen.

BELKI AYDINLANIRSINIZ. VE SONUNDA ÖDENECEK AGIR BEDELDEN EN AZ HASAR GÖRENLERDEN OLURSUNUZ. TAVSIYE EDERIM :excl:

Gönderi tarihi:

canugur, işte bilimden mahrum insanların "teşvik" dediği şey bu.. oysa iş senin dediin gibi eğitime katkıya falan gelse, bu insanları hiç bulamayız piyasada! bu kuran kursları arttıkça, kadınlar kapandıkça, neden bizi ab ye almıyolar dioruz. bu kadar bağnaz, bilimle alakası olmayan insanlarla dolu olan bi ülkeyi ancak iran, suudi arabistan gibi devletlerin oluşturduu birlik fln alır heralde..

Gönderi tarihi:

Ben gözlük kullanmıyorum!

Din dersleri kaldırılmayacak!Bu AKP iktidardan düştüğü zaman,ülkeyi düşünen gerçek bir hükümet geldiği zaman geldiği zaman gerekli olan tüm okullara yardım yapılacaktır!

Kimse gencecik beyinleri bilimden uzak tutmuyor!Aile okula da gönderdiği müddetçe bilimi de öğrenirler!Dinlerini de iyi öğrenirler!

SİZİN AYDINLANMANIZI İSTİYORUM!AYDIN BİR TÜRKİYE İÇİN!

SpotLight lütfen trajikomik olma!AB bizi istemediği için AB'ye almayacaktır!

Kuran kursuna ne kadar ihtiyaç varsa o kadar olmalı!İsteyen başını kapatır!İsteyen başını açar!Lütfen insan haklarına saygılı olun!

AKP o kadar yanlış yaptıki!Zaten bu şekilde AB'ye giremez!Önce hukuk sistemini düzeltmeli!Hukuka aykırı,anayasaya aykırı yasaların çıkartılmasına son verilmeli!

Saygılarımla Türkiyem...

Gönderi tarihi:

hafiye trajikomik sensin. din dersini çok önemli bi şeymiş gibi gösterip, kaldırılmamalıdır diosun.

ben ne dedim? ab bizi istemedii için ab ye almayacak demedim mi? ab yle ilgili her mesajımda, "ab bizi napsın? ab bizi nie istesin?" gibi ifadeler kullanıyorum. sanırım anlayamıyorsun.

artık sana cevap vermeyeceğim. bir delinin günlüğünün, canuğur beyefendinin ve benim anlattıklarımdan bi şey anlamayan sensin ve bu da senin sorunun..

Gönderi tarihi:

Forumda kimse , diger bir arkadasin kisiligine yönelik sözcükler kullanmasa daha iyi yazisiriz. Düsünelerinizi ortaya koyun lütfen, traji komik gibi sözler, düsüncenin tikandigi yerlerde kullanilir. Kisisel yargilama iyi bir sey degildir.

Insanlarin düsüncelerine karsi getriecegimiz farkliliklar önemli olmali.

Ne güzel de yazmissiniz hafiye bey. Hukuk sisteminin degismesin istiyorsunuz.

Ama cumhuriyet tarihimizi iyi incelersek, bu gün Atatürk´ün koydugu, o´nun da vasiyet ettigi gibi demokrasi ilkelerinin cok daha ilerisinde olmamiz gerekirken, o dönemin bile gerisine gittigimizi biliyorsaniz, Cumhuriyet yasalarinin neden degistirildigini de sorgulamanizi öneririm.

Hukuk yasalari hakkinda tüm ülkenin sikayeti var. HZakli olabilirsiniz. Ama Türk hukuk sistemi gökten gelmeyecek ki. Ata zaten en ince noktalarina kadar düsünmüs, ülkye en uygun sistemi oturtmustur. Daha nasil bir degisiklik istiyorsunuz.

Biz diyoruz ki, hic bir yenilik getirmeyin, yalnizca cumhuriyet yasalarini tekrar oturtun, gerisi güc degildir. Eger cumhuriyet yasalari da sizi rahatsiz ediyorsa, lütfen kendinize daha demokrat bir ülke arayin, zira bu ülkenin kaybedecek zamani kalmamistir.

Gönderi tarihi:

SpotLight,sen trajikomiksin!Din gerçekten önemlidir!

Ben senin AB ile ilgili yazılarını okumadım!Bunu bilmeden yorum yapma!

Birşey anlamayan asıl sensin!

canugur,sen benim yazımı iyi okumamışsın!Hukuk sistemi düzelmeli diyorum,değiştirilmeli demiyorum!Hukuka aykırı,anayasaya aykırı yasalar çıkartılmamalı diyorum!

Gönderi tarihi:

hafiye, din görecelidir. kimine göre önemli kimine göre önemsizdir. sen nasıl din gerçekten önemlidir dersin? belki bana göre önemli değil?

ab yle ilgili yazılarımı okumasan bile burda ab yle ilgili yazdığım şeyi okumuş olsaydın anlardın.

senin gibilerle muhattap olamam artık. kaç kerede anlıyorsunuz acaba..! söyleyin de o kadar kopyalayıp yapıştırayım..

Gönderi tarihi:

Dinin önemli olup olmadığının sana göresi bana göresi yoktur!Dinin önemli olduğu bir gerçektir!

Bu başlığın altında AB ile ilgili sadece en son yayınlanan mesajlarını okudum!

Asıl anlamayan sensin!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.