Φ pearlbunch Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2010 BELKİ... Uzun zamandır gözlerime oturup, orda kalmaya karar veren yağmur bulutlarını dağıtabilirim diye BELKİ; yüreğimde ki binbir parça olan ve kanatıp duran cam parçalarını çıkartabilirim diye Belki ; "en kolay katlanılan acı ,başkalarının acısıdır " benimsemesinden bir nebze uzak birileri ile sohbet edebilirim diye, gerçekleri konuşurken incitici olmayan eleştirileri duyabilirimde soru işaretlerini silebilirim diye, dost aradım durrdum... kimbilir BELKİ buradadır ... Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2010 Co-Admin Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2010 BELKİ... Uzun zamandır gözlerime oturup, orda kalmaya karar veren yağmur bulutlarını dağıtabilirim diye BELKİ; yüreğimde ki binbir parça olan ve kanatıp duran cam parçalarını çıkartabilirim diye Belki ; "en kolay katlanılan acı ,başkalarının acısıdır " benimsemesinden bir nebze uzak birileri ile sohbet edebilirim diye, gerçekleri konuşurken incitici olmayan eleştirileri duyabilirimde soru işaretlerini silebilirim diye, dost aradım durrdum... kimbilir BELKİ buradadır ... Kimbilir BELKİ... Neden olmasın... Hoş geldin aramıza... Alıntı
Φ pearlbunch Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2010 Kimbilir BELKİ... Neden olmasın... Hoş geldin aramıza... teşekkür ederim ; Hoşbuldum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.