Φ REOSTA__9 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2010 selam arkadaşlar.. açıkçası bir araştırma yaparken tesadüfen buldum bu forumu ve ne kadar karşıt düşünceleri savunan arkadaşlar olsa da düşüncelerine gerçekten saygı duyduğum insanlar gördüm.. karşıt düşünceler olmasına da bir açıdan sevindim farklı bakış açılarının insanı geliştirdiğini düşünürüm çünkü insanı bir kazığa çivilemez.. forum siteleriyle çok aram olduğunu söyleyemem ama çözmekte zorluk çekmeyeceğimi düşünüyorum.. saygılarımla.. Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2010 Hoşgeldiniz güzel paylaşım dilerim.. Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2010 Co-Admin Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2010 Hoş geldiniz Alıntı
Φ REOSTA__9 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2010 teşekkür ederim.. hoş bulduk.. Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2010 ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ Sizden aşağıdaki ilişimde verdiğim başlığı okumanızı rica ediyorum.... http://www.turkish-media.com/forum/topic/202189-aramiza-hos-geldiniz/ Yararlı ve nitelikli paylaşımlarda buluşmak dileklerimle Saygı ve sevgilerimle... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.