Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2010 15 yıl Kılıçdaroğlu seçildi CHP 33. Olağan Kurultayı'nda İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığına seçildi. Kılıçdaroğlu, Atatürk Spor Salonu'nda yapılan kurultayda, geçerli bin 189 oyun tamamını alarak, CHP'nin 7. Genel Başkanı oldu. Kurultayda, 8 oy da geçersiz sayıldı. Büyük bir coşku içinde geçen CHP'nin 33. Olağan Kurultayı’nda 1189 oyla yeni Genel Başkan seçilen Kemal Kılıçdaroğlu kısa bir konuşma yaptı. Olayların bu kadar hızlı değişmesi normal mi? İçimde bir kuşku var, burada paylaşıp değerli görüşlerinizi almak istedim. Kaset skandalı ve hiç gitmeyeceği sanılan Baykal ın istifa etmesi, yerine de halk adamı dediğimiz ve CHP nin başına geçmesini özlemle beklediğimiz Kemal Kılıçdaroğlunun geçmesi. Tüm bunlar bir, iki hafta içerisinde oldu. Bizim bildiğimiz bu ülkede ABD ve AB ne isterse o yönde siyaset yapıldığı. Bu olay öyle gelişmiş olabilir mi, ulusalcı bir siyaset güden Kılıçdaroğlu ABD ve AB tarafından niçin tercih edilsin? Yok bu olay onlara rağmen yapıldıysa bu olay halkın bilinçlendiği anlamına gelir ki buna ihtimal vermiyorum. Yine acaba ABD İran projelerini AKP ile gerçekleştiremeyeceğini mi düşündü de böyle bir operasyon yaptı? ABD yaptırım dedi Başbakan İsrail dedi. Benim kafam karıştı... saygılar...
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar Olayların bu kadar hızlı değişmesi normal mi? İçimde bir kuşku var, burada paylaşıp değerli görüşlerinizi almak istedim. Kaset skandalı ve hiç gitmeyeceği sanılan Baykal ın istifa etmesi, yerine de halk adamı dediğimiz ve CHP nin başına geçmesini özlemle beklediğimiz Kemal Kılıçdaroğlunun geçmesi. Tüm bunlar bir, iki hafta içerisinde oldu. Bizim bildiğimiz bu ülkede ABD ve AB ne isterse o yönde siyaset yapıldığı. Bu olay öyle gelişmiş olabilir mi, ulusalcı bir siyaset güden Kılıçdaroğlu ABD ve AB tarafından niçin tercih edilsin? Yok bu olay onlara rağmen yapıldıysa bu olay halkın bilinçlendiği anlamına gelir ki buna ihtimal vermiyorum. Yine acaba ABD İran projelerini AKP ile gerçekleştiremeyeceğini mi düşündü de böyle bir operasyon yaptı? ABD yaptırım dedi Başbakan İsrail dedi. Benim kafam karıştı... saygılar... Az önce Habertürk te Süheyl Batum Hoca yı seyredince endişelerimin gereksiz olduğunu anladım; Süheyl Hoca varsa CHP emin ellerde demektir.
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2010 15 yıl Yazar diyorsunuz? Evet, ben öyle diyorum; siz ne diyorsunuz onu lütfetseniz....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.