Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Yine Vali Yalanı Ortaya Çıktı,Peki Şimdi İçişleri Bakanımız Daha Olay gecesi Kameralar Karşısına Geçip,''Polis Vurmadı'' Diyen Vali Hakkında İşlem Başlatacakmı? Şahsen Hiç Sanmıyorum....

İddianamesini tamamlayan Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, katledilen üniversite öğrencisi Şerzan Kurt'un katilini tespit etti. Savcılık, Kurt'u vuran kişinin polis memuru Gültekin Şahin olduğunun kamera kayıtlarından tespit edildiğini belirtti

Savcılık iddianamesi, olaydan sonra yaptığı açıklamada Kurt'a isabet eden mermilerin polisin silahına ait olmadığını savunan Muğla Valisi Ahmet Altıparmak'ı yalanladı. İddianamede, 'Kıbrıs Pastanesi önüne gelen polis memuru Gültekin Şahin, silahını göstericilerin üzerine doğrultarak, birkaç el ateş etti ve bu atışlar sırasında Şerzan Kurt sol omuz arkasından giren ve her iki ciğerini, omuriliğini parçalayan kurşunun etkisiyle yere düştü' denildi.

Gönderi tarihi:

Bu konu hakkında diğer başlıkta yazmıştım.

Birileri çıkar Türklerin adına ermenilerden özür diler türklük ile alakası yok yine birileri çıkar aynlı kadınların adına mektup yazar,aydınlı kadınlar ile alakası yok.

Su testisi su yolunda kırılır.

Polisin vurmasını doğru bulmuyorum daha dikkatli olabilirdi fakat bu polisi yok etmek anlamına gelmez.

Bu gençler okumaya gitmişlerse adam gibi okulunu bitirip istediği noktaya gelecek ailesine ve milletine faydalı olacak.

Eğer bölücülük yaparsanda pkk sloganları atıp insanları tahrik ederse sonu bunun gibi olacak elbet,neden onlarca kürt kökenli gençlerimiz varken her zaman eylemler tahriklerde kullanılanlar harcanır?

Bu gençleri bu duruma getiren zihniyetleri kınayın.

Gönderi tarihi:

Bu konu hakkında diğer başlıkta yazmıştım.

Birileri çıkar Türklerin adına ermenilerden özür diler türklük ile alakası yok yine birileri çıkar aynlı kadınların adına mektup yazar,aydınlı kadınlar ile alakası yok.

Su testisi su yolunda kırılır.

Polisin vurmasını doğru bulmuyorum daha dikkatli olabilirdi fakat bu polisi yok etmek anlamına gelmez.

Bu gençler okumaya gitmişlerse adam gibi okulunu bitirip istediği noktaya gelecek ailesine ve milletine faydalı olacak.

Eğer bölücülük yaparsanda pkk sloganları atıp insanları tahrik ederse sonu bunun gibi olacak elbet,neden onlarca kürt kökenli gençlerimiz varken her zaman eylemler tahriklerde kullanılanlar harcanır?

Bu gençleri bu duruma getiren zihniyetleri kınayın.

Daha öncede yazdım,biri yanındaki kıza lafa attığında sesini çıkarmayacak kişiye erkek denmez,Türkiye toplumunda namus çok çok önemli bir kavramdır,bizler namusumuz söz konusu olduğunda her türlü bedeli ödemeye hazır olan bir toplumun evlatlarıyız,sorun şurada,bar önünde oturup oradan geçen birilerinin kızına karısına laf atanlar dayak yedikten sonra koşup ''Kürt'ler Bizi dövüyorlar,Türk'lere saldırıyorlar,Ya Allah,Bismillah,Allah u Ekber'' diye bağırarak halkı galyana getirmişlerdir,eğer kırılması gereken bir testi ise bu testi bu din istismarcılarından olmalıydı....

Gönderi tarihi:

Zaten hatalar, yanlışlar yapılsın diye gerginlik ortamı yaratılıyor, nefret tohumları ekiliyor. Bu da psikolojik savaşın bir parçasıdır.

At izi ile it izinin, suçlu ile masumun karışması, toz duman içinde kamplaşma, çatışma, karşılıklı yanlış hareketlerin yapılması.

Ben de her yerde şahit oluyorum. Bağırarak Kürtçe konuşan, bağırarak "PKK lıyım" diyen, adeta "hadi linç edin, hadi dövün" diye kışkırtma yapan çok kişi gördüm.

Diğer yandan orduya, askere yönelik yanlış yaptırtma kışkırtmaları da diz boyudur. Bu alanda sadece etnik değil, din de kullanılmaktadır. İşte bilirsiniz, cami bombalanacaktı vs... Zaten hep söylediğim gibi etnik ve dini bölücülük evlendirilmiştir. Emperyalist kriterlere göre, menfaatlerine geldiğinde örneğin Kıbrıs'ta ayrılık sorun, birleşme çözümdür, başka yerde hooop, abraka dabra, bütünlük sorun, ayrışma çözüm oluverir!

Bunları önleme konumunda olan makamlar ise, kışkırtma makamındalar. Çünkü onlar da bundan nemalanıyorlar ve emperyalistlerle işbirliği içindeler. Yani gaflet ve dalalet hıyanet boyutunu yakalamış durumda...

Gönderi tarihi:

Laf atma meselesine gelince... :) Ben "yan baktın" "ayakkabıma baktın" hatta "önüne bakmadın" diye çıkan çok kavga gördüm. Geçin bu hikayeleri, biz işi biliyoruz.

Emperyalistlerce yollanmış albenili, janjanlı paketin açılımı, içinden çıkan bir parçacık bal sürülmüş emziğin ağza verilişi, sonra da geri çekilişi de kasıtlıdır, amaçlıdır. Amaç işte burada anlatılanların olması...

Gönderi tarihi:

Daha öncede yazdım,biri yanındaki kıza lafa attığında sesini çıkarmayacak kişiye erkek denmez,Türkiye toplumunda namus çok çok önemli bir kavramdır,bizler namusumuz söz konusu olduğunda her türlü bedeli ödemeye hazır olan bir toplumun evlatlarıyız,sorun şurada,bar önünde oturup oradan geçen birilerinin kızına karısına laf atanlar dayak yedikten sonra koşup ''Kürt'ler Bizi dövüyorlar,Türk'lere saldırıyorlar,Ya Allah,Bismillah,Allah u Ekber'' diye bağırarak halkı galyana getirmişlerdir,eğer kırılması gereken bir testi ise bu testi bu din istismarcılarından olmalıydı....

Bu söylediğiniz tam tersi olmasın.

Kendileri kızlara laf atıp çıkan kavgayıda türk kürt olayına çevirerek, ortalığı yağmalamaya sloganlar atmaya başlamışlar vs.

Pkk nın talimatı ile üniversitelerde olaylar çıkartılmıştır.Aynı dönemde eylemlerde bir taraftan yapılmıştır, bu tür insanların amacı kargaşa çıkarmak .o nedenle su testisi su yolunda kırldı.

Gönderi tarihi:

Bu söylediğiniz tam tersi olmasın.

Kendileri kızlara laf atıp çıkan kavgayıda türk kürt olayına çevirerek, ortalığı yağmalamaya sloganlar atmaya başlamışlar vs.

Pkk nın talimatı ile üniversitelerde olaylar çıkartılmıştır.Aynı dönemde eylemlerde bir taraftan yapılmıştır, bu tür insanların amacı kargaşa çıkarmak .o nedenle su testisi su yolunda kırldı.

Bir insanın öldürülmesi için Bdp'li olması yeterli bir sebepse zaten. Faşizan-milliyetçilik ortadadır fazla konuşulacak bir şey yok bu konuda, ayrıca olayın nasıl geliştiği savcılık tutanaklarında ve bütün ulusal basında benim anlattığım şekildedir....

Gönderi tarihi:

Bir insanın öldürülmesi için Bdp'li olması yeterli bir sebepse zaten. Faşizan-milliyetçilik ortadadır fazla konuşulacak bir şey yok bu konuda, ayrıca olayın nasıl geliştiği savcılık tutanaklarında ve bütün ulusal basında benim anlattığım şekildedir....

Bdp li olması değil, çünkü bir çoğu bdp nin bilincinde değil fakat pkk lı olması yeterli.

Gönderi tarihi:

Bdp li olması değil, çünkü bir çoğu bdp nin bilincinde değil fakat pkk lı olması yeterli.

Düşüncesinden dolayı kimseye silah sıkılmaz,sıkan da erkek değildir zaten....

Kandil orada, Pkk Orada, o kadar yürekli olan varsa gitsin elinde silah olanı vurmaya çalışsın...

Gönderi tarihi:

Düşüncesinden dolayı kimseye silah sıkılmaz,sıkan da erkek değildir zaten....

Kandil orada, Pkk Orada, o kadar yürekli olan varsa gitsin elinde silah olanı vurmaya çalışsın...

Düşüncesi eyleme geçerse ki türkiyede geçiyor arç yalyıor ortalığı yağmalıyor...Silahda sıkılız zorda kullanılır.

Asıl erkek olamayacak adam kafasını yüsünü gizleyip masum insanların araçlarını yakan onların ölümüne sebep olanlardır.

Kandil ve pkk teröristlerine gelince, yaptıkları erkeklik ancak AB/D arkasına saklanmaktır. AB/D gölgesine sığınarak ,kendisine köylü görüntüsü verip hain pusu kurarak ve mayınları tuzaklayarak bebekleri dahil gözünü kırpmadan öldüren teröristlerin ne kadar erkek olduğunu gösteriyor sanırım !

Gönderi tarihi:

Düşüncesi eyleme geçerse ki türkiyede geçiyor arç yalyıor ortalığı yağmalıyor...Silahda sıkılız zorda kullanılır.

Asıl erkek olamayacak adam kafasını yüsünü gizleyip masum insanların araçlarını yakan onların ölümüne sebep olanlardır.

Kandil ve pkk teröristlerine gelince, yaptıkları erkeklik ancak AB/D arkasına saklanmaktır. AB/D gölgesine sığınarak ,kendisine köylü görüntüsü verip hain pusu kurarak ve....... mayınları tuzaklayarak bebekleri dahil gözünü kırpmadan öldüren teröristlerin ne kadar erkek olduğunu gösteriyor sanırım !

Klavyemde sorun var o nedenle bazı kalimlerede hatalar oluşuyor sonradadan kelimeleri düzeltemediğimden umarım ne yazdığımı anlaşılmıştır.

Ayrıca daha öncede yazmıştım.

Geçekten aşağıdaki maddeler hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.

1)Sizce pkk terörünün ideolijisi nedir?

2)İlk eylemlerini kimlerle yaptı?

3)ilk eylemlerinde kullandığı militanlar kimlerdi,hangi örgütlere ve devletlere mensuptu?

4)Şimdiki militanları ile neden farklı?

5)pkk kurulduğunda kendisini simgeleyen flaması(sözde bayrağı) nasıldı?neden değişti.

6)pkk terörünün Eruh katliamınıdaki (bebekleri katletmesindeki) yeri nedir ?

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Vur Emri Sivilden...

"Abi, Koray abiyi aldılar, sıkın abi, Gültekin abi içeri gelin!" Bu konuşma, Muğla'da polis kurşunuyla yaşamını yitiren Şerzan Kurtun davasında dosyaya giren 'Alo 155 Hattı' kayıtları arasında yer alıyor.

İsmail SAYMAZ

Konuşma, iddialara göre Kurt’un polis Gültekin Şahin’in silahından çıkan kurşunlarla öldürülmesiyle sonuçlandığı gece, 20 yaşındaki Samet E. tarafından yapıldı. Saat 01.58’de gerçekleşen konuşmadan 56 dakika sonra, saat 02.54’te, ikinci kavga sırasında polis Şahin silahına davranıp ateş etti ve iddiaya göre kurşun, Kurt’a isabet etti. Şahin, ilk duruşmada, yedi yıldır üniversitede görevli olduğunu, Samet E.’yi aşırı milliyetçi olarak tanıdığını açıkladı. Bu arada, Samet E.’ye ait ikinci konuşmada, polise hakaret ve küfür yağdırırken "Abi ben Samet’im" diyerek hemen tanınacağını düşünmesi, polis muhbiri olabileceği kuşkusu uyandırdı.

İddianameye göre, 12 Mayıs 2010’da saat 00.30 sularında Muğla’da İstanbul Birahanesi’nin önünden geçen Cansel İ. ve Sefa Ö. adında sol görüşlü iki öğrenciye küfredilince arkadaşları birahanenin yakınındaki parkta toplandı. Küfrettiği iddia edilenler arasında, Samet E. adlı kişi de vardı. Sol görüşlüler Samet’i dışarıya çağırınca kavga patladı. Kavgaya, polis Gültekin Şahin’in de içinde olduğu polisler müdahale etti. Grup gözaltına alındı. Bu arada iki el silah sesi duyuldu.

Saat 02.30-02.40 sularında Şerzan Kurt’un da aralarında olduğu bir başka sol görüşlü grup arkadaşlarının gözaltında bulunduğu polis merkezine doğru yürüyüşe geçti. Grup, yol üzerindeki lokantada bulunan sağcılarla taşlı kavgaya tutuştu. Bu arada polis gaz sıkıyordu. Şahin, bu kez o noktadaydı. Önce havaya ateş açtı. Göstericiler koşarken, Şahin, saat 02.54’te tetiğe bastı. Şahin’in silahından çıkan kurşunun isabet ettiği öne sürülen Kurt, ağır yaralandı, 24 Mayıs’ta da öldü.

Telefon açıkken: Gültekin abi içeri gelKurt’un ölümü sonrası savcılık o geceki Alo 155 kayıtlarını istedi. Kayıtlar arasında, dikkat çeken bir konuşma vardı. Saat 01.58’deki arama, Samet E.’ye aitti. Samet, İstanbul Birahanesi önündeki ilk kavga sırasında 155’i aramıştı. Fakat konuşmanın son cümlesi, 155’e değil, kavgaya müdahalede bulunan polis Şahin’e yönelikti:

İHBAR: Bana bakın, biz İstanbul’un (İstanbul Bar) önünde, hep toplandılar bak, bizi kumpasa getirecekler, acil buraya ekip gönderin yoksa kötü olacak, aa hep sıkacam haa, gönder ekibi, saldırıyorlar, saldırıyorlar.

MERKEZ: Benim ekiplerim orada.

İHBAR: Çabuk gönder (Telefon açıkken mekândakilere söylüyor: Abi Koray abiyi aldılar, sıkın abi, Gültekin abi içeri gelin)

Eskişehir Ağır Ceza’da 15 Ekim’de ilk duruşması görülen ‘Kurt Davası’nda, müdahil avukatlar saat 01.58’de kayıtlara geçen konuşmayı Şahin’e sordu. Şahin, ‘Gültekin abi’nin kendisi olduğunu kabul etti:

"O sırada ekip olarak İstanbul Birahanesi önündeydik. İhbarda bulunan, adının Samet olduğu söylenen kişinin öğrenci olduğunu düşünüyorum. Bizi dışarıda gördüğü için yaptığı konuşma olması gerek. Çünkü mahsur kaldıklarını, grubun içeri girip linç edeceklerini düşündükleri için beni görünce içeri çağırmak için yaptı. Şahıs tarafından birahaneye çağrılmadım, birahaneye girmedim. Herhangi bir öğrenci grubuyla karşılaşıp şuradan gidin diye yönlendirmede bulunmadım."

Şahin, daha sonra da, "Samet diye bir öğrenci sağcılar içinde vardı, simaen, eylemlerden dolayı kendisini tanırım" dedi. Polis memuru, Kurt’u da tanıdığını "Üniversiteden dolayı bulunduğu grup içinde olduğunu bilirim ve tanırım. Eylemlerden bilirim, simaen ve ismen de bilirim" sözleriyle açıkladı.

Bu arada, Samet E.’ye o gece ‘hakaret’ iddiasıyla işlem yapıldı. Samet E., ifadesinde, kendisine taş atıldığını vurgulayarak, şikayetçi oldu.

Polis muhbiri mi?

Samet E., ilk konuşmadan iki dakika sonra, saat 02.00’de yeniden Alo 155’i aradı. Samet E.’nin polise hakaretler yağdırması ve sonra, “Abi ben Samet’im” deyip tanınacağını düşünmesi, kendisinin haber elemanı olabileceği kuşkusunu uyandırıyor. O konuşma kayıtlara şöyle geçti:

İHB: Abi bak 155’i gönder, ******** emniyetten seni arar burayı ******* gönderin İstanbul’a (İstanbul Bar’ı kastediyor).

MRK: Kapat *** , kapat *** .

İHB: Ben Samet bak, burayı bastılar, bak geliyorlar.

MRK: Küfrün âlemi yok, kapat telefonu.

İHB: Abi ben Samet’im. Buraya gönder ekipleri.

MRK: İyi de niye küfrediyorsun?

İHB: Gözünü yiyeyim, gönder buraya.

Gönderi tarihi:

Vur Emri Sivilden...

"Abi, Koray abiyi aldılar, sıkın abi, Gültekin abi içeri gelin!" Bu konuşma, Muğla'da polis kurşunuyla yaşamını yitiren Şerzan Kurtun davasında dosyaya giren 'Alo 155 Hattı' kayıtları arasında yer alıyor.

.

.

.

İHB: Gözünü yiyeyim, gönder buraya.

Sayin biji,bu haber aslinda cok ciddi bir haberdir.Kaynak belirtmeden yazdiginiza göre demek ki birilerinin desifre olmasini istemiyorsunuz.Polis telsisinden yapilan konusmalari dinleyebilmek sonucta bir organize isidir.Demekki burada bir organize yapilmis ve polis böyle konustu diye ortaya atiliyor bu iddia.Peki o olayda nasil ve kim polisin telsisini dinleyebilmis ve bu konusmalari kim kime servis etmis.Bunlar cok önemli seylerdir.Dem ekki sadece Samet dediginiz kisi degil polisi dinleyenlerde bu isin icersindedir yani olayi isbirligi ile cikarmak ve sonrada bunun üzerine tertipler yapmak.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Sayin biji,bu haber aslinda cok ciddi bir haberdir.Kaynak belirtmeden yazdiginiza göre demek ki birilerinin desifre olmasini istemiyorsunuz.Polis telsisinden yapilan konusmalari dinleyebilmek sonucta bir organize isidir.Demekki burada bir organize yapilmis ve polis böyle konustu diye ortaya atiliyor bu iddia.Peki o olayda nasil ve kim polisin telsisini dinleyebilmis ve bu konusmalari kim kime servis etmis.Bunlar cok önemli seylerdir.Dem ekki sadece Samet dediginiz kisi degil polisi dinleyenlerde bu isin icersindedir yani olayi isbirligi ile cikarmak ve sonrada bunun üzerine tertipler yapmak.

saygilarla

Kurmacamı yapmaya çalıştınız yoksa gerçekten bilmiyormusunuz,155'e gelen telefonlar kayıt altına alınıyor,samet isimli şahıs 155'i arıyor ve telefon açıkken bu sözleri sarf ediyor...

Gönderi tarihi:

Kurmacamı yapmaya çalıştınız yoksa gerçekten bilmiyormusunuz,155'e gelen telefonlar kayıt altına alınıyor,samet isimli şahıs 155'i arıyor ve telefon açıkken bu sözleri sarf ediyor...

Ve herkeste duyuyor...!Aynen Semdinlide oynanan oyunlar gibi degilmi.Kamremanlar gazeteciler hazir beklerken olay yasaniyor.Eskiden gazeteciler kendilerine haber ciksin diye birisini evin cstisina cikartip intihara kalkistirir ve televizyonlara haber olurdu bunlar.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Ve herkeste duyuyor...!Aynen Semdinlide oynanan oyunlar gibi degilmi.Kamremanlar gazeteciler hazir beklerken olay yasaniyor.Eskiden gazeteciler kendilerine haber ciksin diye birisini evin cstisina cikartip intihara kalkistirir ve televizyonlara haber olurdu bunlar.

saygilarla

Bu Haber değil,İddanamede yer alan bir olaydır,İddanameyi savcılar hazırlar,Savcılarında Polisteki kayıtları inceleme yetkileri mevcuttur....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.