Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Tibet Tıbbı


yasemincik

Önerilen İletiler

Tibet Tıbbı, geçmişi 3000 yıl öncesine dayanan kadim bilgileri içermektedir. Bedene tam şifa ve ruha da özgürlük vaad eder. Bugünün en yaygın tıbbî sistemi olan modern (biyo)tıp büyük oranda 18. yüzyılın sonlarında Avrupa bazlı olarak gelişmiştir. 1900’lerin başında kliniksel tıbbın gelişiminin odağını oluşturan ülkeler Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri olmuştur.

 

Günümğzde ise kanıta dayalı tıp kabul görmektedir. Yani bir ürünün ilaç olabilmesi için gerekli biliğmsel araştırmalar yapılmakta, denenmekte ve sonuçları da eğer insan sağlığı için uygunsa kabul edilmektedir. Bu süreç 20 yılı aşan bir zaman dilimine yayılmaktadır. Onlarca hatta vyüzlerce klinik araştırma yapılmakadır.

 

Gelelim tekrar geleneksel tıp metodlarından Tibet Tıbbına 3000 yıldan beri kullanılan ve insanlar tarafından kabul görülen ve şifa kaynağı olan tamamen doğal bir şifa yöntemidir.

 

70 yaşından sonra Tibet'

te baba olmak mucize sayılmaz. Yada 40 yaşına gelen bir insanın mutlaka şeker, kolesterol, tansiyon hastası ya da kanser olamsı gerekmez. Uzun ve doktor nedir bilmeyen sağlıklı bir hayat için yüzümüzü biraz daha doğuya dönmemize ne dersiniz?

 

ÖMesela hepimizin bildi,ği karabiberin pankreası düzenleyici etkisi olduğunu, tarçının insülin salgısını düzenlediğini, karanfilin hem kadın hem de erkeklerde cinsel isteği artırdığını biliyor musunuz? Önemli olan bu ürünleri dengeli ve tam dozunda kullanmak. Bunun için bir parça dikkat ve özen yeterli. Çevremizde biraz araştırma yapmak yeterli. Ben tai chi hocamın bana vermiş olduğu Mantra'yı kullandım. Romatizma şikayetlerim tamemen geçti.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.