Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

yasemincik

Φ Yeni Üyeler
  • İçerik Sayısı

    3
  • Katılım

  • Son Ziyaret

yasemincik tarafından postalanan herşey

  1. Havaların iyiden iyiye ısınmaya başladığı şu günlerde hepimizde bir telaş. Aman da aman ne yapsak da nasıl kilo versek? ŞPok diyetler, bitkisel kürler, güzellik salonları, kremler, terapiler, spa, sauna boşa giden bir sürü zaman ve harcanan onca para! Neden hiç obez hayvan yok? Neden herkes diyette ama obezite çığ gibi artıyor? Neden herkles ağlıklı beslenirken, kanser, şeker, kolesterol, kalp hastalıkları, tansiyon, astım, nefes darlığı ve daha pek çok hastalık çığ gibi artıyor? Neden modern tıp her şeye çözüm buluyor da konu metabolik hastalıklar olunca sadece belirtileri ortadan kaldırabiliyor? Kendimizi kandırmayalım. Vücudumuzun dengesi bir kerte bozuldu mu pek çok şey üst üste gelir. Sağlığımız kuş olur, uçar gider. Sonra gazetelerden okuruz bol bol, hastalık haberlerini. Erkeklerimizde iktidart problemleri, kadınlarda erken yaşlanma... Peki çözüm nerede? 5000 yıllık Çin ve Tibet Tıbbında. Önemli olan vücudun dengesini korumak. Bunu da en doğal şekliyle yapmak. Mantra o kadar saf ki , ilaç bile sayılmaz. Mükemmel bir bitkisel karışım. Her istediğini yiyip içerek zayıf kalmak da, 7o yaşında baba olmak da Mantra Sayesinde hayal değil.
  2. yasemincik

    Mantra Mantra

    Geçen yazımda Mantra'dan bahsetmiştim. Mantra bir ilaç değil, bitkisel bir kür. İçinde çeşitli şifalı bitkilerden hazırlanan bir toz karışım var ve bala karıştırtılarak kullanılıyor. Tamamen doğal olduğu için katkı maddesi filan kullanılmamış. Tadı o nedenle biraz acımsı ama bir süre sonra alışılıyor. Mantranın içinde bulunan masaj yağı da günün bütün stresinin atılmasına yardımcı oluyor. Eklemleri yumuşatarak ağrının hafiflemesini sağlıyor. Düzenli olarak kullanıp, izlenimlerimi burada açıklamaya devam edeceğim.
  3. yasemincik

    Tibet Tıbbı

    Tibet Tıbbı, geçmişi 3000 yıl öncesine dayanan kadim bilgileri içermektedir. Bedene tam şifa ve ruha da özgürlük vaad eder. Bugünün en yaygın tıbbî sistemi olan modern (biyo)tıp büyük oranda 18. yüzyılın sonlarında Avrupa bazlı olarak gelişmiştir. 1900’lerin başında kliniksel tıbbın gelişiminin odağını oluşturan ülkeler Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri olmuştur. Günümğzde ise kanıta dayalı tıp kabul görmektedir. Yani bir ürünün ilaç olabilmesi için gerekli biliğmsel araştırmalar yapılmakta, denenmekte ve sonuçları da eğer insan sağlığı için uygunsa kabul edilmektedir. Bu süreç 20 yılı aşan bir zaman dilimine yayılmaktadır. Onlarca hatta vyüzlerce klinik araştırma yapılmakadır. Gelelim tekrar geleneksel tıp metodlarından Tibet Tıbbına 3000 yıldan beri kullanılan ve insanlar tarafından kabul görülen ve şifa kaynağı olan tamamen doğal bir şifa yöntemidir. 70 yaşından sonra Tibet' te baba olmak mucize sayılmaz. Yada 40 yaşına gelen bir insanın mutlaka şeker, kolesterol, tansiyon hastası ya da kanser olamsı gerekmez. Uzun ve doktor nedir bilmeyen sağlıklı bir hayat için yüzümüzü biraz daha doğuya dönmemize ne dersiniz? ÖMesela hepimizin bildi,ği karabiberin pankreası düzenleyici etkisi olduğunu, tarçının insülin salgısını düzenlediğini, karanfilin hem kadın hem de erkeklerde cinsel isteği artırdığını biliyor musunuz? Önemli olan bu ürünleri dengeli ve tam dozunda kullanmak. Bunun için bir parça dikkat ve özen yeterli. Çevremizde biraz araştırma yapmak yeterli. Ben tai chi hocamın bana vermiş olduğu Mantra'yı kullandım. Romatizma şikayetlerim tamemen geçti.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.