Φ dominik Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2010 Yine anlamadınız,yine anlamak istemiyorsunuz ‘’Biz’’ derken Türkiye de yaşayan vatandaşları kast ediyorum.. Türkiye deki olayların farkında olanlardan bahsediyorum. Yine anlamazdan gelip konuyu saptırıyorsun, anlamıyorsanız yorum yapmayın diyorum bizi de bu kadar uğraştırmayın Allah aşkına. ‘’Şimdi sıra sivillere mi geldi ‘’ insanları şiddete teşvik etmek demek ne demek? Siz bu yazılanları nasıl algılıyorsunuz? Diyorum ki sus pus olmayalım göz göre, göre yapılan ihanetlere sessiz kalmayalım. Atılan bu yumruklar bir birikimdir sus pus kalmamızın bir patlamasıdır diyorum.. . . . Hic merak etmeyin tabiiki anladim söylediklerinizi. O yüüzdende "biz" demeden konusmaniz daha iyi olurdu cünki, Türkiye'de "biz" dediklerinizin tümü sizin gibi düsünmüyor. Yorumunuzu kendinizde tekrar okuyunki yumruk atmayi hakli gördügünüzü kendinizde görün. Sonrasinda yok efendim yumruk atilmasin diyorum ama herkes gözünü acsin ve hukuken gerekeni yapsin demeniz hic te birbirine uymayan iki ayri yorumlar. Sorgulanmasi gereken 90 yila yakin zamandir devletin basindakilerin Kürt meselesini inkar edip sorunlari hali alti etmesidir. Son dönemlerde hali alti yapilan sorunlar gün isigina ciktigi icinde artik meselelerin altindan kalkamaz hale geldik ve bu yigindanda tabiiki irkci kesimler kendilerine pay cikartarak insanlari kiskirtmaya basladilar. Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2010 Hic merak etmeyin tabiiki anladim söylediklerinizi. O yüüzdende "biz" demeden konusmaniz daha iyi olurdu cünki, Türkiye'de "biz" dediklerinizin tümü sizin gibi düsünmüyor. Yorumunuzu kendinizde tekrar okuyunki yumruk atmayi hakli gördügünüzü kendinizde görün. Sonrasinda yok efendim yumruk atilmasin diyorum ama herkes gözünü acsin ve hukuken gerekeni yapsin demeniz hic te birbirine uymayan iki ayri yorumlar. Sorgulanmasi gereken 90 yila yakin zamandir devletin basindakilerin Kürt meselesini inkar edip sorunlari hali alti etmesidir. Son dönemlerde hali alti yapilan sorunlar gün isigina ciktigi icinde artik meselelerin altindan kalkamaz hale geldik ve bu yigindanda tabiiki irkci kesimler kendilerine pay cikartarak insanlari kiskirtmaya basladilar. Özür dilerim, onca detayı anlatmaya çalıştım fakat atılan yumruğun sonrasını yazmadım. Sizde doğal olarak her zamanki gibi yine anlamadınız! Atılan yumruğun hesabını ise masumları oynayarak göstermeye çalışanları, diğer taraftan da kan dökenleri, küfür edenleri ortalığı yağmalayanları görmeyip kınamazken atılan bir yumruğa atom bombası etkisi yaratıyorsunuz. Devletin bakanına yumruk atıldı fakat bir terörist sözcüsüne atılan yumruk kadar etki yaratmadı sizin gibilerde! Sebebi nedir sizce ..! Dikkatinizi çekerim bu adam Devletin Bakanı. Yarın Bahçeliye ya da Baykal a yapılmayacağı ne malum! Kayseri valisi emniyet müdürü ya da her hangi bir polis açığa alındımı? Ahmet Türk’te yaygara yapanlar kayseride niye sustular? Söylediğimde budur bilmem anlatabildim mi? Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2010 Iki yumrukta tehlikelidir,bu noktada anlasmamiz gerekir. Yaygaraya sira gelince,önce yaygarayi kimlerin yaptigina kimlerin sesinin daha cok ciktigina bakmak gerekir.Gercek demokratlar iki yumrugada gereken tepkiyi koyanlardir.Yumruktan sonra ,ortaligi ayaga kaldirip,yabancilara yaranmak icin serefli insanlara görevden el cektirip hemen arkasinda organizasyonlar arama taktigine basvuruyorlar.Ayni yumruk kendilerine vurulunca olayi kisisellestirmeye ve basarilarini hazmedemeyenlerin isi olarak yutturmaya calisiyorlar.Yani bir yurttas bicak kemige dayandi diyip ortaya firlayarak yumruk atamaz muhakkak arkasinda gücler vardir veya akli yoktur denmeye getiriliyor.Zaten yanilgi burada basliyor.Her tepkinin arkasinda bir organizasyon arama yanilgisi ve tepki koyanin hasta olmasi taktigi.Halbuki bugün Türkiye'de inanin ki milyonlarca insan vardir bir bakani,terörü savunani yumruklamaya hazir.Hatta basbakani bile.Bunlardan birinin bu hiddetini dile getirmis olmasi ve bakani yumruklamasi ile ECEVIT'E daktilo atanin bir farki varmidir.Kaldi ki Ecevit'e daktilo atan yurttas hem ondan cok uzaktaydi hemde mali zorluklar icinde olan bir yurttasti.Bakana yumruk atan ise hicbir utanma duymadan sehit cenazesine gelmeye yüzü tutan bakana degil onun sahsinda hükümete bir yumruk atmistir.Bunu iyi analiz etmezsek bizde yumruk atanin arkasinda kimler var diye ortaliga dökülürüz.Kayseri'de kimseye görevden el cektirilmemesi tamamen siyasidir.Aynen Samsunda görevden el cektirilmelerin siyasi olmasi gibi.Iki yönlü bir taktik uygulaniyor.Biri,yabancilara verilen bir mesajdir,yani biz sizin dediginizi yerine getiriyoruz mesajidir.Digeri ise olayi kisisellestirme taktigidir Kalabaliklara,gecmis olsunlarin cokluguna kananlar birgün bunlarin hicbirini bulamazlarsa sasmasinlar.Sessiz atin ciftesi pek olurmus. saygilarla Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.