Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl Uzun zamandır aramayı ihmal ettiğim bir arkadaşımı aradım.. Vicdanım rahatlasın diye ..
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl işe gitmedim kafamı dinledim dışarı çıkıp dolaştım.... uzun uzun hayatımı düşündüm neler yaşadım neler yaptım hataları mı düşündüm ve bunların nedenlerini onların muhasebesini yaptım....
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl Hasta ve izinli olmama rağmen işe geldim ve denetçileri öldürmek istedim... İyi niyetlerimi suistimal edenler yüzünden işimle ilgili sorunlar yaşadım... Eve gideyim de dinleneyim dedim zaten ağrıyan başım daha da çok ağrıdı... Yersiz yaptığım şakalar yüzünden sevdiğim ve değer verdiğim kişiyi istemeden üzdüm... Sanırım kendim için çok şey yapmışım
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl bir yıl önce bir arkadaşa soğuk davranmıştım nedenini açıkladım......ve rahatım.....
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl *Hocam.. Sonuç tamam..Halim yaman.. Boş ver o zaman!..... tamam boş verdim........
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl dün ne mi yaptım....kendi kendimi yedim bitirdim...sinir oldum uyuz oldum milleti uyuz ettim...durduk yer başımı ağırttım... ama sonuçta herşeyi yoluna koydum...kendime zaman ayırdım..eski albümlerime baktım bursadaki kankişimi aradım sesini duydum ve mutlu oldum....
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl bir saat spor yaptim formumu korumak için bide arkadaslarimi aradim dertlestim stres attim azcik
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl kokoreç aldımm walla warya şampiyon kokoreççisinden iyi yaptım herkes hayran kaldıı
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl spor yaptım... dün gibi yalnızlığı kaybetmenin yollarına baktım ve bu siteyi buldum...yoğun çalışmanın arkası eğlence olmalı değil mi? wildfemme
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl kendim için bişey yaptıysam namert olayım sırf sizin için çalışıyomm...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.