Misafir Palaman Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2010 http://video.google.com/videoplay?docid=-2829267874131222228# Belki izlemeyenler vardır diye paylaşıyorum. İnşallah faydalı olur... Alıntı
Φ i'tezele Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2010 Belki izlemeyenler vardır diye paylaşıyorum. İnşallah faydalı olur... Özellikle 'subhanallah!' kısımları çok tatlı... Arayan bulur... Alıntı
Φ PaIaman Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2010 Özellikle 'subhanallah!' kısımları çok tatlı... Arayan bulur... Aylardır bir yorum var. Teşekkürler! Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2010 Kuranın o en beklenmedik anda elinizi atmanızla size cevap veren yönü, yaşayan bir varlık oluşunun bi anlık o tedirgin edici hemde ümit verici güzellikleri. Yaşayan bilir.Yaşamayan ne anlar.. Ne güzel anlatmış. Paylaşım için Teşekkürler Palaman .İzlemekten büyük bir "ümit" buldum. Nankörlük edip unuttuğumuz ama yaşanmış ne çok gerçek var hayatımızda.Ne güzel hatırlandılar şimdi.Teşekkürler Palaman.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.