Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gözlerine göz koyanın gözlerini gözlerimle oyarım demek istio herhalde Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 O zaman dikkatli kişiler GÖZ koymadan önce,önden GÖZcü gönderip bir GÖZ attırsınlar.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 bir GÖZ muhabbetidir gidiyo amma bi GÖZ gezdirip anlamaya çalışıyım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Bence GÖZünü yorma.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Göz gezdirin de gözlediğinizi Sedoş görmesin.. Gözlerinizi oyar Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Şeytan gözüne ay!! kulağına kurşun.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 oyulmadık GÖz bıraksada gözümden olmasam........ Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gözümüze bi zarar gelmeden göz muhabbetini kessek Göz değcekler yoksa bize Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 gözlere kulaklara,,,, aman alla korusun Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gözlerine göz koyanın gözlerini gözlerimle oyarım demek istio herhalde O zaman dikkatli kişiler GÖZ koymadan önce,önden GÖZcü gönderip bir GÖZ attırsınlar.. Puahah.. Ağızla kulak arası mesafem 1 cme düştü... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 iyiki bı resım ıstedık avatar ıiçin gözüm çıksaydı da istemeseydım Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına. Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa demiş ki suya: Gel sevdalım ol,hayatıma anlam veren mucizem ol... Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş; Yüreğim sana armağan... Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca, kopmamacasına... Zamanla su, buhar olmaya,ateş, kül olmaya başlamış.Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı...Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de yüreğindeki kederi de alıp gitmiş uzak diyarlara su... Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları... Aramış suyu diyarlar boyu, günler boyu, geceler boyu Bir gün gelmiş, suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun, biraz kırgın, biraz hırçın. Ve o an anlamış;aşkın bazen gitmek olduğunu. Ama gitmenin yitirmek olmadığını.... Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla. İşte o zamandan beridir ki:Ateş sudan, su ateşten kaçar olmuş..Ateşin yüreğini sadece su, Suyun yüreğini sadece ateş alır olmuş... Tatlışş 2.. Sana da copy pasteledim.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Tsk ederim Prusias Aramış suyu diyarlar boyu, günler boyu, geceler boyu Bir gün gelmiş, suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun, biraz kırgın, biraz hırçın. Ve o an anlamış;aşkın bazen gitmek olduğunu. Ama gitmenin yitirmek olmadığını.... Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla. Tsk ederim canım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Göz muhabbeti iyi sardı ha Aysumcum Eren nasıl gördüğünü gözlemledim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 alemsın ya,herkese uygun şiirde yazmış aman amann ee bende sana yazayım.bak tam sana göreee Bülbül'i Şeydâ'ya döndüm, dehr'i görmez gözlerim, Âşıkım Leylâ'mı gurbet elde her dem özlerim. Fecr'i yok, mehtâb'ı sonsuz Şeb-i Yeldâ'dayım; Lütfet artık âfitâbım ben cemâlin gözlerim. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Vay vaay tsk ederim canımcıım çok güsel Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 haydı ya,şiiri anladın sanırım.bı ara bana da anlat Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Allah'ın cesası Yazdıgın şeyi bilmion mu sen Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 nıye şiirimi beğenmedın mı,yoksa benlen gurur duymuyırmısın.gidelim sedelina Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Ama niye böyle yapıosunuuss, niye beni delirtiosunuuss Ben de üniversite mezunuyum ben de nişantaşı çocuğuyum ben de zenginim benide aranıza alsanız fena mı olur Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 bana bıskrem veren ellere bi hedaye olsun ders dersane öğretmen test sınav öss Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.