Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Naty nerde kaldın sen bee Ne bitmes düğünmüş buuu. Yoksa bitmeyen başka birşeyler mi Her neyse gel artık.....
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl kayıp kentın güzeliiii nerdesın kızım yaaaa özledım senu daaaa Ay ayyy canım benim kıss nası ösledim ben seni Naty nerde kaldın sen bee Ne bitmes düğünmüş buuu. Yoksa bitmeyen başka birşeyler mi Geldimm gıı Valla cok ağladım düğünde Bitmeyen şeyler Aman deim ben sana neler oldu neleeer Eh bitmedi gibi bişey
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 18 yıl Bitmeyen şeyler Aman deim ben sana neler oldu neleeer Eh bitmedi gibi bişey Bekliyorum anlatırsın Hoşgeldin canem yaa
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl sobeledım sobeledım..yaşasın yaşasın..böö bööö..elim sende yakala hadiii
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl sobeledım sobeledım..yaşasın yaşasın..böö bööö..elim sende yakala hadiii Deli yaaa Kıs duuur yavaş koş .. Aahhh Düştü Koca taşı görmedin mi bak corabın yırtıldıı
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl naty dün erbaya ne oldu biliyon mu Bilmiom çabuk anlat ne oldu
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl bende bilmıyorum..bilsem sana niye sorayımkiiii..hıhohohohoooooooo
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl bende bilmıyorum..bilsem sana niye sorayımkiiii..hıhohohohoooooooo İgrrençti Erbay bugün ne yedi bilion mu sennnnn
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 18 yıl Yerken ki manzarayı bilion mu seeen Muhahahha ( Erbay sen bu topice bakma )
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 18 yıl kızlarrrrrrrrrrrrr ne ediyonuz, nasılsınız bende geldim kabul edermisiniz??? sizi seviyorum
Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 18 yıl Kabul etmes miyis ablacım kahveni al baş köşeye otur Geldim hani kahvem nerede?
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Burda.. Afiet olsun Ohhh eline sağlık çok güzel olmuş ama sankim köpüğü biraz az mı olmuş? Fal bakan var mı bu arada? Aysum sen güzel fal bakıyomuşun duyduğuma göre
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Fal bakan var mı bu arada? Aysum sen güzel fal bakıyomuşun duyduğuma göre Ağızda da bakla ıslanmıyor yani
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Yerken ki manzarayı bilion mu seeen Muhahahha ( Erbay sen bu topice bakma ) ya sabır...
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Ağızda da bakla ıslanmıyor yani Erbaya dediysen tamamdır tüm foruma yayılmıştır
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 18 yıl Erbaya dediysen tamamdır tüm foruma yayılmıştır kaşağımı getirin bana...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.