Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Bir odadasınız. Odada 3 santimetre yarıçapında, 8 santimetre derinliğinde daire biçiminde bir delik var. Deliğe pinpon topu kaçmış. Delik dar, elinizi sokamıyorsunuz. Yanınızda hiçbir alet yok. Topu nasıl alırsınız? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Medikal doğru yanıtı vermiştir,kendisini tebrik ediyor sizlerdende cevap bekliyorum. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 deliğe su dökeriz. kabul edilebilir ama su yok..... Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 valla ağzımızı dayayıp içimize doğru çeksek çıkarmıki Alıntı
Φ zamorano Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 top delikten odanın dışına çıkar. odanın dışına çıkıp topu alırız. Alıntı
Φ cagatat Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 benim matematikten dönem ödewim war.dönem ödewim 40 tane zeka sorusu hazırlamak sorun güzele benziyor ben cevabını bulamadım sen cevabını bana yollarsan dönem ödewime koyarım. [email protected] Alıntı
Φ zamorano Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 verdiğimiz cevabın doğrumu yanlışmı olduğunu bari yazın Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Bir odadasınız. Odada 3 santimetre yarıçapında, 8 santimetre derinliğinde daire biçiminde bir delik var. Deliğe pinpon topu kaçmış. Delik dar, elinizi sokamıyorsunuz. Yanınızda hiçbir alet yok. Topu nasıl alırsınız? merak ediyorum pinpon topunun (yani kürenin) yarıçapı kaç cm? Alıntı
Φ medikal Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 taurusmutis sanırım bugün girmedi. onun yerine ben yazayım. şu ana kadar doğru cevap gelmedi. topun çapı deliğin çapından küçük. delikten çıkabilir durumda. hoşcakalın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 taurusmutis sanırım bugün girmedi. onun yerine ben yazayım. şu ana kadar doğru cevap gelmedi. topun çapı deliğin çapından küçük. delikten çıkabilir durumda. hoşcakalın Arkadaşlar özür dilerim,Medikal'in dediği gibi henüz doğru cevap yok.Teşekkürler Medikal... Alıntı
Φ shaheen Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 ben bu soruyu bir kitapta görmüştüm. cevabını versem, cevabı ben bulmadığım için dürüst olmayacak.o yüzden yazmıyorum. ama ısrar ederseniz yazabilirim:)) Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 taurusmutis sanırım bugün girmedi. onun yerine ben yazayım. şu ana kadar doğru cevap gelmedi. topun çapı deliğin çapından küçük. delikten çıkabilir durumda. hoşcakalın Valla uzun süre orada kalacaksam tırnaklarımı uzatır tırnaklarımı cımbız niyetine kullanırdım ama tırnağımı uzatıncaya (topu alıncaya) kadar orada kalacaksam önce susuzluktan sonra da açlıktan ölürüm herhalde Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Valla uzun süre orada kalacaksam tırnaklarımı uzatır tırnaklarımı cımbız niyetine kullanırdım ama tırnağımı uzatıncaya (topu alıncaya) kadar orada kalacaksam önce susuzluktan sonra da açlıktan ölürüm herhalde Yanlış cevap... Alıntı
Φ sametius Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 heh he çişimin gelmesini beklerim olmadı tükrük bezlerimi baya bi çalıştırırım bunun içinde düğmemi koparır dilimin üzerine koyarım bölece normalinden 6 kat daha fazla tükrük üretirim ıvıyyy !! irencim ben.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 heh he çişimin gelmesini beklerim olmadı tükrük bezlerimi baya bi çalıştırırım bunun içinde düğmemi koparır dilimin üzerine koyarım bölece normalinden 6 kat daha fazla tükrük üretirim ıvıyyy !! irencim ben.. Tebrik ederim(medikal senin cevabı önce verdiğini unutmadım) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Tebrik ederim(medikal senin cevabı önce verdiğini unutmadım) iyi de birinci cevap biraz ayıp kaçmadı mı? ikinci de öle ********* gibi ama neyse Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 iyi de birinci cevap biraz ayıp kaçmadı mı? ikinci de öle ********* gibi ama neyse doğru cevap birincisi zaten,doğal bir ihtiyaç olarak görürsen ayıp kaçmaz sanırım. Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 iyi de birinci cevap biraz ayıp kaçmadı mı? ikinci de öle ********* gibi ama neyse Haklısın,onun yerine ağlayarak çıkartırım,nasıl olsa yine bir bezimiz çalışmış oluyor Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Haklısın,onun yerine ağlayarak çıkartırım,nasıl olsa yine bir bezimiz çalışmış oluyor Ağlama ağlama değmez bir soru için.. Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Ağlama ağlama değmez bir soru için.. Önemli değil odadan kurtulmaya için değer herhalde Alıntı
Φ 10 yaşında bir çocuk Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 cidden cvp omu yoksa şaka falan mı?? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 cidden cvp omu yoksa şaka falan mı?? topu çıkarana kadar neler çekti mıllet,tekrar sokma topu oraya heyyy Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Niye şimdi ben durup dururken yengecin boğulduğu fıkrayı hatırladım..? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.