Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Bir odadasınız. Odada 3 santimetre yarıçapında, 8 santimetre derinliğinde daire biçiminde bir delik var. Deliğe pinpon topu kaçmış. Delik dar, elinizi sokamıyorsunuz. Yanınızda hiçbir alet yok. Topu nasıl alırsınız?
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Medikal doğru yanıtı vermiştir,kendisini tebrik ediyor sizlerdende cevap bekliyorum.
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl top delikten odanın dışına çıkar. odanın dışına çıkıp topu alırız.
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl benim matematikten dönem ödewim war.dönem ödewim 40 tane zeka sorusu hazırlamak sorun güzele benziyor ben cevabını bulamadım sen cevabını bana yollarsan dönem ödewime koyarım. [email protected]
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl Bir odadasınız. Odada 3 santimetre yarıçapında, 8 santimetre derinliğinde daire biçiminde bir delik var. Deliğe pinpon topu kaçmış. Delik dar, elinizi sokamıyorsunuz. Yanınızda hiçbir alet yok. Topu nasıl alırsınız? merak ediyorum pinpon topunun (yani kürenin) yarıçapı kaç cm?
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl taurusmutis sanırım bugün girmedi. onun yerine ben yazayım. şu ana kadar doğru cevap gelmedi. topun çapı deliğin çapından küçük. delikten çıkabilir durumda. hoşcakalın
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl taurusmutis sanırım bugün girmedi. onun yerine ben yazayım. şu ana kadar doğru cevap gelmedi. topun çapı deliğin çapından küçük. delikten çıkabilir durumda. hoşcakalın Arkadaşlar özür dilerim,Medikal'in dediği gibi henüz doğru cevap yok.Teşekkürler Medikal...
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl ben bu soruyu bir kitapta görmüştüm. cevabını versem, cevabı ben bulmadığım için dürüst olmayacak.o yüzden yazmıyorum. ama ısrar ederseniz yazabilirim:))
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl taurusmutis sanırım bugün girmedi. onun yerine ben yazayım. şu ana kadar doğru cevap gelmedi. topun çapı deliğin çapından küçük. delikten çıkabilir durumda. hoşcakalın Valla uzun süre orada kalacaksam tırnaklarımı uzatır tırnaklarımı cımbız niyetine kullanırdım ama tırnağımı uzatıncaya (topu alıncaya) kadar orada kalacaksam önce susuzluktan sonra da açlıktan ölürüm herhalde
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl Valla uzun süre orada kalacaksam tırnaklarımı uzatır tırnaklarımı cımbız niyetine kullanırdım ama tırnağımı uzatıncaya (topu alıncaya) kadar orada kalacaksam önce susuzluktan sonra da açlıktan ölürüm herhalde Yanlış cevap...
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl heh he çişimin gelmesini beklerim olmadı tükrük bezlerimi baya bi çalıştırırım bunun içinde düğmemi koparır dilimin üzerine koyarım bölece normalinden 6 kat daha fazla tükrük üretirim ıvıyyy !! irencim ben..
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl heh he çişimin gelmesini beklerim olmadı tükrük bezlerimi baya bi çalıştırırım bunun içinde düğmemi koparır dilimin üzerine koyarım bölece normalinden 6 kat daha fazla tükrük üretirim ıvıyyy !! irencim ben.. Tebrik ederim(medikal senin cevabı önce verdiğini unutmadım)
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl Tebrik ederim(medikal senin cevabı önce verdiğini unutmadım) iyi de birinci cevap biraz ayıp kaçmadı mı? ikinci de öle ********* gibi ama neyse
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 19 yıl iyi de birinci cevap biraz ayıp kaçmadı mı? ikinci de öle ********* gibi ama neyse doğru cevap birincisi zaten,doğal bir ihtiyaç olarak görürsen ayıp kaçmaz sanırım.
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 19 yıl iyi de birinci cevap biraz ayıp kaçmadı mı? ikinci de öle ********* gibi ama neyse Haklısın,onun yerine ağlayarak çıkartırım,nasıl olsa yine bir bezimiz çalışmış oluyor
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 19 yıl Haklısın,onun yerine ağlayarak çıkartırım,nasıl olsa yine bir bezimiz çalışmış oluyor Ağlama ağlama değmez bir soru için..
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl Ağlama ağlama değmez bir soru için.. Önemli değil odadan kurtulmaya için değer herhalde
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl cidden cvp omu yoksa şaka falan mı?? topu çıkarana kadar neler çekti mıllet,tekrar sokma topu oraya heyyy
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 17 yıl Niye şimdi ben durup dururken yengecin boğulduğu fıkrayı hatırladım..?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.