Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Suçlu övme şovuna devletten ‘özel’ izin!


kaplan-200

Önerilen İletiler

Suçlu övme şovuna devletten ‘özel’ izin!

 

katil Öcalan’ın doğum günü bahanesiyle Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki evine akın eden 8 bin bölücü, İmralı canavarının evini türbeye çevirdi. Katilin resimlerini öpebilmek için yarışan PKK yandaşları, bahçedeki toprakları da avuç avuç aldılar. Bu şovun gerçekleşmesi ise İçişleri Bakanlığı’nın özel izniyle oldu. Oysa halen yürürlükte olan Türk Ceza Kanunu’nun 215. maddesi çok net: İşlenmiş olan bir suçu veya işlediği suçtan dolayı bir kişiyi alenen öven kimse, 2 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılır.

Öcalan’ın evini türbeye

çevirenlere göz yumuldu

PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın doğum günü bahanesiyle Suruç’a akın eden bölücüler, fotoğrafını öpmek için yarıştıkları bebek katilinin evini adeta türbeye çevirdi. Yetkililer, bölücü şova seyirci kaldı

Sümeyra YILMAZ

İmralı’da ömür boyu hapis cezasını çeken terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın doğum günü kutlaması için Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine akın eden PKK yandaşları, gövde gösterisi yaptı. Türbeye çevirdikleri evden toprak almak için sıraya giren, posterini açtıkları Öcalan’ın fotoğrafını öpebilmek için birbirlerini ezen bölücüler, suçu ve suçluyu övmelerine rağmen herhangi bir engelle karşılaşmadı. Vatan gazetesinin haberine göre, Öcalan’ın 61’inci doğum gününü kutlamak için yaklaşık 8 bin bölücü, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’ne bağlı Onbirnisan Beldesi’ne akın etti.

Bariyerle kapattılar

Bu yıl PKK yandaşları arasından seçilen 500 kişilik bir grubun köye girmesine izin verildi.  Jandarma ve polis, köy yolunu ayrıca geçişlerin önlenmesi için demir bariyerlerle de kapattı. Aralarında BDP Milletvekilleri Sevahir Bayındır ile Bengi Yıldız’ın da bulunduğu kalabalık, köyde Öcalan’ın kardeşleri Mehmet, Fatma ve Havva Öcalan ile yeğenleri tarafından karşılandı. Kalabalık, Fatma Öcalan’ın elini öpmek için birbiriyle yarıştı, ’İyi ki doğdun Öcalan’ sloganları atarak Öcalan’ın doğduğu eve yürüdü. Eve gelen PKK yandaşları, duvarlara asılı olan Öcalan’a ait fotoğrafları öpmek için birbiriyle yarıştı. PKK yandaşları, poşetler içerisinden havaya savrulan şekerleri kapabilmek için birbirini ezdi.  Kalabalığa Kürtçe konuşma yapan Fatma Öcalan, kan dökülmesini istemediğini söyledi.

BDP’liler güvercin uçurdu

katil Abdullah Öcalan’ın doğum günü bahanesiyle düzenlenen etkinlikte BDP’li Sevahir Bayındır ile Bengi Yıldız da şov yaptı. BDP’li milletvekilleri, köye ulaşmadan önce, geçen yıl çıkan olaylarda 2 kişinin öldüğü yere kırmızı karanfiller bıraktı. Köyde gerçekleştirilen bölücü şovun ön sıralarında yer alan Bayındır ile Yıldız, PKK’nın elebaşı Öcalan’ın doğduğu evin çatısına çıkıp güvercin uçurdu. İki milletvekili daha sonra Öcalan’ın evinin girişindeki kapıda üzerinde Kürtçe ’İyi ki doğdu Öcalan’yazılı tabelanın önünde fotoğraf çektirdi.

 

 

YENİÇAĞ

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kırkbin kişinin katlinin müsebbibi bir kişiyi kutsallaştıranlar barış marış istemiyor demektir. Biz bunu en başından beri zaten dile getiriyoruz da kimileri bu barış masallarına inanıyor veya inanıyor gibi görünüyor. Bölge halkına yazık oluyor, halk resmen kullanılıyor. Gittikçe ümidimi kaybediyorum.

saygılar...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kırkbin kişinin katlinin müsebbibi bir kişiyi kutsallaştıranlar barış marış istemiyor demektir. Biz bunu en başından beri zaten dile getiriyoruz da kimileri bu barış masallarına inanıyor veya inanıyor gibi görünüyor. Bölge halkına yazık oluyor, halk resmen kullanılıyor. Gittikçe ümidimi kaybediyorum.

saygılar...

Bu insanların cehaleti kendi iradeleri oluyor işte.

 

Sonrada,insanların özgür iradesi bu !güney doğudan terör partisine bu kadar oy çıktı diyorlar.Bu cehalet oldukça, devam ettikçe daha çook çıkar..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.