Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Paris (2009)

Genç bir kabare sanatçısı olan Pierre tehlikeli bir kalp hastalığına yakalanır, ve kalp nakli için beklemeye başlar. Kendisine en çok yardımı kızkardeşi Elise (Juliette Binoche) yapacaktır. Tabi kızkardeşi ona bu zor günlerinde yardımcı olurken o da kız kardeşinin içinde bulunduğu orta yaş krizinde kız kardeşine yardımcı olmaya çalışacaktır. Paris'in orta sınıf insanlarının yaşamından kesitler veren film, insan ilişkilerine değişik bir açıdan ama eleştirel bir perspektiften bakmaya çalışmaktadır. Kaçırmayın diyorum. Bildiğiniz gibi bir Juliette Binoche hayranı olarak bu filme balıklama atladım. Bu kadının sıradan rollerine bayılıyorum diyebilirim... Kaçırmayın...

Cast: Juliette Binoche, Romain Duris, Fabrice Luchini, Albert Dupontel, François Cluzet, Karin Viard, Gilles Lellouche, Mélanie Laurent, Zinedine Soualem, Julie Ferrier

Director: Cédric Klapisch

post-2-1270499358,1692_thumb.jpg post-2-1270499369,1775_thumb.jpg

As Pierre (Romain Duris), a young cabaret dancer sidelined by a heart condition, awaits a risky transplant surgery, he and his sister, Élise (Juliette Binoche), closely watch the streets of Paris, their lives gradually intersecting with a diverse array of strangers. Written and directed by Cédric Klapisch, this visually striking tribute to the City of Lights co-stars Fabrice Luchini, Albert Dupontel and François Cluzet.

Cast: Juliette Binoche, Romain Duris, Fabrice Luchini, Albert Dupontel, François Cluzet, Karin Viard, Gilles Lellouche, Mélanie Laurent, Zinedine Soualem, Julie Ferrier

Director: Cédric Klapisch

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.