Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2010 15 yıl Admin Kamyon Şöförü (2008) - Trucker - Tır Şöförü Bir tır şöförü olan Diane (Michelle Monaghan) bir anda 11 yıldır görmediği oğlu ile karşılaşır. Babanın hasta olması nedeni ile oğluna bakmak zorunda kalan Diane içinde bulunduğu zor şartlar nedeni ile oğlu ile arasında oluşan soğuk ve zıtlıkları aşmaya çalışırken bir yandanda Kamyon şöförlüğü olan işi ters gitmeye başlayacaktır. Film sıradan bir film fakat bir kadın kamyon şöfürünün öyküsü olduğu için sürükleyici ve değişik geldi bana bu nedenle izleyin diyorum (ama genede boş zamanınız varsayıda ekliyorum.) Oyuncular: Michelle Monaghan, Jimmy Bennett, Nathan Fillion, Benjamin Bratt, Joey Lauren Adams, Bryce Johnson, Matthew Lawrence, Franklin Dennis Jones, Mika Boorem, Brandon Hanson, Dennis Hayden Yönetmen: James Mottern Self-involved trucker Diane (Michelle Monaghan) contends with more than she thinks she wants to when her ex (Benjamin Bratt) is laid up in the hospital, forcing their 11-year-old son, Peter (Jimmy Bennett), to suddenly show up in her life -- and need her. James Mottern writes and directs this unconventional take on motherhood, estrangement and family; Joey Lauren Adams co-stars. Cast: Michelle Monaghan, Jimmy Bennett, Nathan Fillion, Benjamin Bratt, Joey Lauren Adams, Bryce Johnson, Matthew Lawrence, Franklin Dennis Jones, Mika Boorem, Brandon Hanson, Dennis Hayden Director: James Mottern
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.