Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

iliskilerimi genelde ben bitirmisimdir sebebine gelince itiraf etmek gerekirse baglanma korkusu... Gayet sorunsuz giden bir iliskimi bitirebilmek icin kili kirk yarar durduk yere sorun cikarmaya çalisirdim ve ayrilirken mümkün oldugunca sevgililerimin benden nefret etmeye çalismalarini saglardim ki geri dönüsleri olmasin biliyorum acimasiz ve bir o kadar da ahmakça ama böyle iste...

11323[/snapback]

[/quote

Allahım niye böle bu erkekler yaa,tedavi görsenize kardeşimmm

14695[/snapback]

Görmediğimi nerden biliyorsun...

• Cevaplar 73
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
İTİRAF EDİYORUM... :excl:

MADE İN TURKEY DEN GELDİĞİMDEN BERİ HİÇ HAZETMEDİM... :angry:

ŞİMDİ ABLAYIM DİYE Bİ İTRAFTA BULUNMUŞ... :closedeyes:

TEREDDÜTLER İÇİNDEYİM... :(

BURDAN SESLENİYORUM...BENİ DELİRTTİN MADE İN TURKEY... :unsure:

14690[/snapback]

KARDEŞ BEN SENİ NİYE DELİRTEYİM SEN ZATEN DELİSİN ALLA ALLA. :zorro:

14694[/snapback]

AAA BANA DELİ DEDİİİİ... :D

GEL BURAYA GEEEEEEL MADE İN TURKEY BACIIIM GEEEL SENİ BAĞRIMA BASICAAAAM GEEEEL... :P

HADİ AL :clover: ZEYTİN DALI BULAMADIM BUNUNLA İDARE ET...

BUNDAN SONRAYA BAKALIM... :clover:

Gönderi tarihi:

iliskilerimi genelde ben bitirmisimdir sebebine gelince itiraf etmek gerekirse baglanma korkusu... Gayet sorunsuz giden bir iliskimi bitirebilmek icin kili kirk yarar durduk yere sorun cikarmaya çalisirdim ve ayrilirken mümkün oldugunca sevgililerimin benden nefret etmeye çalismalarini saglardim ki geri dönüsleri olmasin biliyorum acimasiz ve bir o kadar da ahmakça ama böyle iste...

11323[/snapback]

[/quote

14695[/snapback]

14698[/snapback]

yerin dibine batmış bir kadının son çırpınışları: DESTEK İSTERMİYDİNİZ?? :blushing:

Gönderi tarihi:

11323[/snapback]

[/quote

14695[/snapback]

14698[/snapback]

yerin dibine batmış bir kadının son çırpınışları: DESTEK İSTERMİYDİNİZ?? :blushing:

14700[/snapback]

ilgin ve iyiniyetin için teşekkür ederim ama böylesine genel bir forumda özel sorunlarımın ayrıntılarını anlatamam ki...

Gönderi tarihi:

14690[/snapback]

14694[/snapback]

GEL BURAYA GEEEEEEL MADE İN TURKEY BACIIIM GEEEL SENİ BAĞRIMA BASICAAAAM GEEEEL... :P

BUNDAN SONRAYA BAKALIM... :clover:

14699[/snapback]

KARDEŞ KARNIM AÇ OLDUĞU İÇİN YEDİM UZATTIĞIN YEŞİLLİĞİ.....DÜN DÜNDÜR ÖNEMLİ OLAN GELECEK GÜZEL GÜNLERDİR..NİCE YARINLAR VAR ÖNÜMÜZDE

Gönderi tarihi:

14690[/snapback]

14694[/snapback]

GEL BURAYA GEEEEEEL MADE İN TURKEY BACIIIM GEEEL SENİ BAĞRIMA BASICAAAAM GEEEEL...

BUNDAN SONRAYA BAKALIM...

14699[/snapback]

KARDEŞ KARNIM AÇ OLDUĞU İÇİN YEDİM UZATTIĞIN YEŞİLLİĞİ.....DÜN DÜNDÜR ÖNEMLİ OLAN GELECEK GÜZEL GÜNLERDİR..NİCE YARINLAR VAR ÖNÜMÜZDE

14705[/snapback]

ŞU RESMİNİ DE Bİ DEĞİŞTİRSEN..DÜNÜN İZLERİNİ İYİCE SİLMİŞ OLURUZ HA NE DERSİN :flowers:

KENDİNE YENİ BİR SEN LAZIIIM

Gönderi tarihi:

14690[/snapback]

14694[/snapback]

GEL BURAYA GEEEEEEL MADE İN TURKEY BACIIIM GEEEL SENİ BAĞRIMA BASICAAAAM GEEEEL...

BUNDAN SONRAYA BAKALIM...

14699[/snapback]

14705[/snapback]

ŞU RESMİNİ DE Bİ DEĞİŞTİRSEN..DÜNÜN İZLERİNİ İYİCE SİLMİŞ OLURUZ HA NE DERSİN :flowers:

KENDİNE YENİ BİR SEN LAZIIIM

14708[/snapback]

BAK GÖRDÜN MÜ RESİMDE İMZADA DEĞİŞTİ........HERŞEY ZAMANLA.HAYAT FELSEFEM DEĞİŞMESİN GERİSİ MÜHİM DEĞİL B)

Gönderi tarihi:

11323[/snapback]

itiraf edecektim ama beden önce itiraf etmişler bende etmiyom işte

;)

sebepler ve sonuçlar aynı

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:
Arada olur böyle hatalar..))

15373[/snapback]

yaptığın hata çok güzel bir itiraf olabilirdi ama sen es geçmişsin :)

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:
Lisede Bayrak töreni kalablıklarında hocaların popolarını ellerdim

18658[/snapback]

çok ayıııp :)

Gönderi tarihi:
Lisede Bayrak töreni kalablıklarında hocaların popolarını ellerdim

18658[/snapback]

Ama hocaların cinsiyetini belirtseydin.. Gerçi senin cinsiyetini de bilmiyoruz. Avatara bakılırsa erkeksin de.. Bu forumda bayan olup erkek avatar, erkek olup bayan avatar kullananlarda vardır.. Bu arada ben erkeğim..))

Saygılar-sevgiler..

Misafir TheLastofMohicaN
Gönderi tarihi:

evet büyük an geldi itiraf zamanı.eminim şey diyeceksiniz hadi be sende pas alamadın eleştirildin de sallıyorsun aslında bunu çok önceden yazacaktım ama dedimya ufak çaplı bir test yapmak istedim vede düşüncenin değilde tipin önemli olduğunu yine gördüm:((((((((((ayrıca hep tiyatrocu olmak istedim ama ailem buna izin vermedi içimde kaldı bu arzum bu nedenle bir insan yarattım (dine sakın çekmeyin bu yaratmak kelimesinin dinle alakası yok!!!!!!) ve oynadım ama güzel oynadım helal bana.

İTİRAF ETTİM İŞTE : BEN BİR BAYANIM :blushing:

beni erkek sanıp yazdıklarımı üstlenen sevgili bayan arkadaşlarım artık rahat nefes alın genlerim normal ve karşı cinsten hoşlanıyorum(yani erkeklerden).

artık kötü kız olarak yazarım yazılarımı :D (birde sevgili kötü kedi şerafettini anmadan geçemem saygılar kötü kedi şero:)))) ;)

SİL BAŞTAN.......................

yakalandın :P sen sakla dur

forumda baya bir tartışma konusu olmuştu senin şeyinin olup olmaması :blushing: demek yokmuş :P

madem kötü kedi şeroo al onun en meşhur lafı

zaman kötü kolla dötü :D :D :clover::clover:

Gönderi tarihi:

al benden de o kadar... :unsure: ama hiç iyi birşey değilmiş.bunu zamanla öğrendim..öyle ki bedeli bir hayli ağır oluyor...

• 4 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.